Saturday, October 2, 2010

diary miszgarfien

the whole day mmg ein lgsg xde mood...juz baring2 dlm bilik je...

sape2 nak tgk pic ein kat langkawi, klik sini ye....tu x semua gmbr ein letak...ade separuh gmbr pd kamera org lain...ape yg ade pd ein, ein dh upload

nak citer psl life ein kat langkawi selama seminggu tu pun xde ape sgt la...cuma sbz n penat je la...last day kat sana, smpai maghrib buat keje sbb nak kena settle kan gak be4 blk...mlm last tu, jln2 kat pantai wat kali terakhir...best...ombak kuat sgt...rindu lak kat pantai...

wpun byk ein berhabis kat langkawi tu, tp rasa nya puas hati sgt la..wpun utk diri sndr xde, its ok...sepanjang bulan ni nmpk nye kena la ikat perut...berpuasa je la...

6hari 5mlm di langkawi, mmg mkn je la keje nya...non-stop mkn...lg2 yg last day..di sebabkan terlalu tension, coklat tu hbs bp byk pun ein xtau...

but....semuanya mmg best..pegawai yg best..rakan2 kerja yg happening, suasana yg tenang...mmg pengalaman yg best la bg ein...

lepas ni get ready utk ke tempat lain lak...masih lg dlm pertimbangan nak pegi ke x...tgk budget la ye

ok la...dh xtau nak merapu ape...daaa

1 org kwn gapil on " "

Anonymous said...

Nice site, nice and easy on the eyes and great content too.

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal