Monday, November 22, 2010

campur-campur

diary miszgarfien


walau penat macam mana pun, ein akn try gak menaip kat diary yang comot ni....bila ntah diary ni nak berthema baru...hehehe...tapi rasa macam sayang pulak...theme diary ni simple n ringan je...tapi rasa macam kosong pun ada gak....hurmm....ada idea tak macam mana nak buat kan blog ni nampak sweet2 gitu...ngeee

owh ye...thanks ye pada new followers diary gapil yang comot ni...hehehe...tak sangka lak ada yang sudi baca citer entah ape2 kat sini...sekadar luahan hati sahaja...if sudi, tinggal la jejak kat shoutbox tu untuk ein berkunjung kembali ke blog kalian...thanks ye semua

harini pulang lewat lagi...gerak dari opis lepas maghrib...pusing2 kat kl central rembat 2 helai kemeja...ngeee...pembaziran sungguh...bukan ape..rasa dah malas lak nak pakai baju kurung pergi keje...tak kena dengan bidang tugas...tugasan keje semakin banyak...tanggungjawab semakin banyak yang perlu di galas..yang penting, semakin banyak ilmu yang ein pelajari.itu yang paling penting dan mahal dalam kehidupan alam pekerjaan

but.....today i got a bad news la...bukan bad news ape pun cuma cuti bulan 12 di beku kan...sekian terima kasih....waaaaaaaaaaa.....ein nak ambk off la awal bulan 12 tu...sebab nya abah ada family day then nak balik kampung sekali...ish3...sedih woo...esok nak buat muka simpati la kat puan...ekeke...sebab nya outstation ein lambat sikit dari yang lain2..agak2 nya puan bagi tak...

hurmmm.....ein rasa rindu sangat2 la kat mr.N...ap nak buat untuk hilang kan rindu ni ye...macam2 dah ein buat...semuanya tak menjadi...setiap masa ingat mr.N je...walaupun luaran nampak ein happy dan kuat, tapi jauh dalam hati ein, ein rindu kan mr.N sangat2...

mr.N...if u read this...please taking a good care yeah....miss u soo much


0 org kwn gapil on "campur-campur"

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal