Sunday, November 14, 2010

cerita di malam hari

diary miszgarfien


paling benci bila malam menjelma...eh, bukan benci ciptaan Tuhan ye...cuma bila malam je mesti aku rasa sakit...sakit sebab rindu kan mr.N

ye la...selalu dia ada..msg, ym, webcam...complete semua tu..bila dia hilang ni, memang terasa sangat2...sebak la pulak time memalam ni

rindu nak dengar suara dia pun iye juga..rindu nak tengok gelagat dia kat webcam...tapi kalau time dia tengah busy, tak boleh kacau...cuma dia akan on kan webcam untuk ein tengok and teman kan dia buat keja...suka tengok dia buat keje....macam2 ekspresi muka dia nanti...rasa nak gelak pun ada..kadang2 rasa macam kena ignore je...hehe

kalau dia dah khusyuk sangat tu, mula la gatai main buzz2 dia...pastu nanti mula la dia buat pandangan panahan petir tu...errrkk, seram di situ...hahaha...kadang kala menjadi noty ni sangat best tau...tak boleh la nak buat selalu...kena tengok mood mr.N gak...ye la, takut nanti ape yang kita buat tu, jadi sebalik nya

perkara yang buat ein kena banyak bersabar, bila nak kejut kan mr.N..kadang2 tu memang tak sampai hati sebab nya ein tau dia penat sangat2..keje kat site memang meletih kan..then sambung buat keje kat rumah...kalau ein, mesti dah tumbang kot...kalau weekend, jangan harap la nak suruh dia bangun awal...takpe2...kena rehat cukup2

yang buat ein risau sangat2 sekarng ni, soal makan dia..dia kata kat area sana, susah sikit cari kedai makan...kalau ade pun kedai mamak...tak kan hari2 nak makan kat kedai mamak kan...memang kompem jemu la jawab nye...dat why la ein nak dia balik sini cepat2..biar projek tu cepat siap

hurrmm...panjang lak ein bercerita malam ni...sape yang tak kenal mr.N mesti cakap dia pendiam or sombong....ish..tak la..mr.N tu suka menyakat tau..dia suka senyum...kalau tengok senyuman dia, memang cair la...boleh termimpi2 lagi...hahaha

ein tau dia baca semua ni...

mr.N...........saya sayang awak!!

2 org kwn gapil on "cerita di malam hari"

lemonade on Sunday, November 14, 2010 9:11:00 AM said...

feewwwwwiiittttt!! hahaha
ein dilamun cinta. =)

..::..ein..::.. on Sunday, November 14, 2010 9:28:00 AM said...

lemonade...
cinta??tiada sudah... :(

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal