Tuesday, November 30, 2010

diary miszgarfien

hampir seminggu kot ein tak update blog comot ni...hehehe...busy la...balik keje kalau dh pena sangat terus tido..tu la rutin ein..nak2 sekarang ni badan rasa lemah sentiasa

arini patutnya ein off..tapi di sebabkan orang sistem nak datang, ein pegi juga la ke opis..diorang kata nak datang pagi..tunggu punya tunggu, pukul 11 baru datang..

semalam 1 hati ein takde kat opis..ingat kan pagi je ein ada meeting...tu pun sampai tengahari then pergi damansara tengok kilang lak..petang tu rushing pegi seremban..ein ingat kan untuk pegi check mana2 kilang lagi..rupa2 nya puan bawa pergi berubat..

kali ni, lain lak yang orang tu cakap..hurmm...habis tangan ein bengkak2..kalau orang tengok pun takut kot..kanan kiri ada lebam2 tu..nasib la kat bahagian tangan yang tertutup dengan lengan baju...takde la sesapa nampak..orang tu pesan, selama 3 hari ein tak boleh marah2, tak boleh lalu bawa ampaian kain, tak boleh berdiri lama2 di muka pintu dan, kalau pakai kain batik, pakai dari bawah..andai kata ein termarah ke terlalu bawah ampaian ke, cuma kena istighfar je..orang tu pun ubatkan guna ayat2 al-quran..dia suruh mengucap, istighfar..apa yang ein mampu buat sekarang ni, cuma berubat je la..

banyak benda nak citer kat sini..tapi tak tahu la nape rasa takde mood...memang agak penat la..off separuh hari pun tak tenang..ada je yang call..off hp kan...hehehhe



3 org kwn gapil on " "

Lara D'yuni on Wednesday, December 01, 2010 3:07:00 PM said...

sis... sy doakan sis cepat sembuh...
amalkan ayat kursi ye

..::..ein..::.. on Wednesday, December 01, 2010 11:37:00 PM said...

lara d'yuni...
insyaallah..sis mmg ada amalkan ayat2 al-quran ni

Lara D'yuni on Friday, December 03, 2010 4:23:00 PM said...

bagus2,.. tp tu la.. kekadang kita x boleh nak jangka benda mcm n kan.. sis sabar tau

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal