Monday, November 15, 2010

i want chocolate...more and more...

diary miszgarfien


arini keje ein makan je..habis 1 per 1 coklat ein makan..badan naik??? biar la...dh x naik kot...fixed mcm ni je la...harini tak tahu la kenapa rasa nak makan je..stress kot...tapi sebab ape...mr.N?? takde kena mengena kot

hari ini sedaya upaya tahan diri dari msg mr.N...perit woo..tapi takat ni alhamdulillah berjaya la...buat2 happy dan ceria..siapa kata tak teringat kat dia...mentipu la nama nya tu..

ada orang bagi link kad kahwin...WTH betul la...saje nak bikin hati ein panas...ok tipu...kad2 yang diorang buat tu memang sweet2 je...

ada sesapa nak belanja ein coklat x...pelizz....ein nak coklat banyak2


2 org kwn gapil on "i want chocolate...more and more..."

Amirez on Monday, November 15, 2010 11:43:00 PM said...

cokelat? dah sebulan tak makan sejak makan cokelat HPA yang rasanya agak manis tapi menyengat huhu

..::..ein..::.. on Tuesday, November 16, 2010 8:29:00 PM said...

amirez...
i love cokelat so much...hehe..tp kena kawal la juga...

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal