Wednesday, November 10, 2010

minggu kemalasan

diary miszgarfien


kan best if esok adalah hari cuti...boleh gulem2 kat rumah je..tak tahu la nape minggu ni langsung takde mood nak kerja..maybe disebabkan keadaan diri yang tak seberapa sihat..muka memang dah pucat je..dah macam ape je..puan pun tegur, x sampai hati tengok ein

nak cuti!!!! huhu...boleh tak esok taknak bangun pegi kerja..boleh ye...smpaikan hari tu message kat mr.N minta semangat dia sikit..ye la, mr.N tu kuat kerja..workaholic habis..kagum woo tengok dia kerja..respect kat mr.N..hehehe

esok baru khamis...nape minggu ni rasa masa tu berlalu dgn sangat lambat ye..selalu tu kejap je dah jumaat..

ein dapat off sehari..off untuk outstation yang ke langkawi hari tu..tapi syaratnya kena berada dalam kawasan...mean, ein tak boleh keluar dari KL...tapi cik, rumah saya kat klang...luar dari KL tu..macam mana tu...hehehe..

ein nak simpan off tu untuk bulan 12...tak tahu lagi nak buat ape dengan off tu...kalau mr.N ada takpe juga..boleh jalan2 kan..dah lama tak jumpa dia...rindu la



*doa kan kesihatan ein ye




0 org kwn gapil on "minggu kemalasan"

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal