Wednesday, November 24, 2010

misi tahun 2011

diary miszgarfien


tak suka...tak suka....tak suka....adoooooiiiii...semalam dapat komplen yang tak best...then today pun sama...ish3...ramai dah yang komplen macam tu...so, kena la ambik tindakan dengan segera...tapi macam mana? asyk tak berjaya je

baru hari ini ingat nak start...tapi dah kantoi..huhu...lebur sudah semuanya...nak timbang tak boleh sebab dah rosak...kalau tak, almost every week kot ein timbang...hehehe

so, dah leh agak kan ape yang ein runsing kan....yup, pasal berat badan ni la...adooii....semalam tuan tegur..dia cakap ein nampak berisi sikit...alaaaaaaaaaaaa....tak best betul..tapi memang kadang2 ein terasa gak badan macam dah berat sikit...tp.....nape still boleh pakai seluar saiz 27 lagi...

harini member lak tegur..dia kata tangan ein nampak berisi...errkk....apekah...faktor baju kah??? kalau baju semalam memang ein perasan baju tu buat ein nampak berisi sikit...tapi kemeja arini biasa je ein rasa...

tak suka nya.....nak diet...tapi misi arini dah lebur...pagi makan roti, tengah hari makan nasi..petang makan curry puff yg besar...malam makan soto....haaaa, hambek kau...ekekeke...memang kuat makan la sekarang ni..dengan coklat lagi...ish3...ape la nak jadi ein ni kan..

pasni kena diet makan nasi balik laa...no nasi for 3 months....errrkkk, boleh kerr??? lalalalalaa....start bulan 12 nanti la...then tengok la macam mana nanti...adakah misi ein akan berjaya???


6 org kwn gapil on "misi tahun 2011"

Lara D'yuni on Thursday, November 25, 2010 9:30:00 AM said...

sis... coklat tu paling penting... letak tepi dl... katakan tak nak pada coklat buat seketika.......

..::..ein..::.. on Thursday, November 25, 2010 8:41:00 PM said...

lara D'yuni...

x boleh la...coklat la peneman wat masa kini

Anonymous said...

elok la...t cpt ghumokk...wehuuuuuu...tetttt

Anonymous said...

selasa i amek cuti...pas u g med checkup...kite g berhoyeeeee ye....hahahaha...wet pon xdak mau g berhoyeeee ek...blanje mc chicken 1 set.....kihkihkih

Anonymous said...

I’ve recently started a blog, the information you provide on this site has helped me tremendously. Thank you for all of your time & work.

..::..ein..::.. on Friday, November 26, 2010 12:32:00 PM said...

yo makcik....kalau xde ape2 selasa boleh pergi berhoyeah..xpe, rabu bonus masuk dah...mau pegi cari beg sandang belakang la...

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal