Tuesday, November 9, 2010

our horoscope says.....

diary miszgarfien


tadi belek2 majalah remaja member...saje je la dh lama x baca mjlh remaja tu...ein dh stop beli..hehe..dh beralih ke majalah lain lak....part yg plg ein suka, part horoscope...percaya tidak, juz for fun je...tp rasa nye mcm terkena je kan...

ni horoscope ein dgn mr.N


- CANCER-

kamu agak tidak terurus mungkin kerana terlalu memikirkan soal kerja..buat perancangan terutama sekali hal-hal yang berkaitan dengan soal kewangan..jangan sampai over budget seperti minggu lalu

-cinta-
inilah masanya untuk tunjukkan kelebihan dan kekurangan kamu agar si dia mengerti diri kamu yang sebenarnya


-VIRGO-

kamu di ulit dengan saat bahagia sekarang..kamu begitu mengambil berat dengan orang sekeliling kamu..kamu juga sentiasa cuba untuk memberi yang terbaik kepada semua

-cinta-
jangan terlalu merendah diri..si dia menerima buruk dan baik kamu



hurmmmm

horoscope ein yang cancer tu...isshh...memang tepat kena diri sendiri la...keje tu boleh tahan lagi...cuma harini takde mood sgt..hehehe psl kewangan tu memang over budget dah gaji aritu...main beli ikut suka hati je..jumpa je yg berkenan terus rembat tanpa berfikir..nsb la rasa agak berbaloi..pasal cinta tu, im always be my own self..x suka nak tipu2 ni..x happy pun nnt

horoscope mr.N yg virgo tu...alhamdulillah la kalau dia bahagia..ein pun tumpang bahagia..rasa rindu sgt2 kat dia skrg ni..horoscope cinta mr.N tu.....selalu ein ckp kat dia, sape pun dia..ape pun kekurangan dia, ein terima...xyah nak risau...setiap manusia kan ade kekurangan dan kelebihan tersendiri..so, xde ape yang nak di persoal kan..ein terima dia seadanya..

seriously...i miss him damn much....arini seharian kat opis, xtau la nape asyk igt kat mr.N..rasa bergenang lak airmata ni sebab terlalu rindu...baca majalah yg bab2 cinta, mesti hati ein tersentuh..



*abg..........
syg rindu sgt2!!!!


0 org kwn gapil on "our horoscope says....."

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal