Friday, November 26, 2010

pengalaman meeting

diary miszgarfien


berlintas langsung dari opis...hehhe..malam tadi nak update tapi rasa teramat-amat tak larat..tu pun pagi tadi tak sedar dah pukul 6...datang keje pun agak sedikit moody..nasib hari ni puan cuti..so takde la keje banyak sangat..boleh relax sikit..juz fikirkan nak keluar barang untuk next week

isnin ada tugasan luar..selasa nak buat medical check up..hope borang medical sampai before selasa depan..rabu dah masuk bulan 12..so segala bentuk cuti di beku kan..errkkk...takpe la..bulan 12 i honeymoon ok...wahahaha

semalam first time masuk meeting dengan semua PTTM setiap kontinjen..my first pengalaman yang sangat berguna...walaupun ein juz duduk kat belakang untuk back up pegawai je...dari setiap isu yang di utara kan, membuat kan kita kena berfikir luar dari kotak minda..selain tu dapat juga berkenalan dengan PTTM..kalau tak selalu nya ein juz hantar email je if ada ape2 yang nak di tanya or di persoal kan..hehehe..tapi cuma ada 2 3 orang je yang kenal siape ein...wahahah..ye la, ein ni juz staff jawatan paling bawah...tapi kalau kita tak pandai rebut peluang yang ada, kita sendiri yang rugi...

minggu ni hampir setiap hari balik lambat..semalam lak hujan..main hujan..hehehe..tu yang hari ni rasa tingtong..telan panadol sudah..

ok la...nak tido sekejap..rasa tak bermaya je ni..kepala pun rasa berat


oppsss...mahu share something..lupa lak...ein punya target untuk nuff dah cukup..tak banyak mana pun sebab ein sedar diary ni tak ada yang istimewa...nak cash kan ke tak ye....hujung bulan dah ni...hehehe



2 org kwn gapil on "pengalaman meeting"

Rara Nasiha on Friday, November 26, 2010 4:22:00 PM said...

busynye cik ein kita ni. :)

..::..ein..::.. on Friday, November 26, 2010 11:46:00 PM said...

rara...

hahahha..boleh tahan la busy utk bln 12 n bulan 1 nnt...

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal