Saturday, November 6, 2010

sehari suntuk terbaring sahaja

diary miszgarfien


semalam seharian ein sakit...x boleh nak bergerak2...mcm ade pisau je dlm perut ni...sakit sgt2...mlm smlm, lepak kedai mkn...order mee sizzling...ein mkn sikit je sbb kureng sedap n tiba2 bibir jadi bengkak..tu yg stop mkn tu

blk dr mkn, tweet psl bibir bengkak...then sis eiyda kata mayb mushroom tu beracun...basuh x bersih...yang paling tak tahan, subuh2 lg ein dh start muntah2 n sakit perut...perut pun dh keras semacam je...smpai ke malam x henti2 lg ein muntah...mmg sakit sgt perut ni tiap kali muntah...sbb nye dh xde ape lg yg nak di keluar kan

ni pun still lg rasa sakit...tp alhamdulillah dh berkurang sikit dr smlm...arini dh blh bergerak sikit2...mlm td abh urut kan perut...meleleh air mata tahan sakit...tido pun x berapa lena...kejap2 terjaga sbb rasa sakit tu dtg...

dr awal tahun, sampai la hujung tahun, sakit x penah surut...ntah la...dugaan nak dtg...terima je la...




*dear...
i need u




0 org kwn gapil on "sehari suntuk terbaring sahaja"

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal