Saturday, November 20, 2010

seiras macam garfield??

diary miszgarfien
hari selasa before raya haji aritu, ein kena jadi sentri...tau tak sentri tu apa...rasa nya dulu ada gak ein bagitau kan...takpe3..ein bagitau lagi sekali..sentri ni macam guard la..macam penyambut tetamu pn ada gak..kena jaga kat pintu masuk..sambut sape yang datang, ambik rekod diorang..bawa masuk jumpa pegawai...ish3...macam2 la kan

that day tu, ein pakai tudung awning tu...huhu..tak pernah2 ein pakai tudung tu untuk pergi keje...tapi di sebabkan dah beli, tak kan la taknak pakai kan...so pakai je la..nasib la kat opis dah tak ramai staff sebab ade yang dah cuti before raya...

mula2 segan la juga..tapi wat slumber je la..hehe..ada gak yang tegur nampak comey *wink3* tapi ein rasa macam tak comey je...then budak unit ein tegur cakap muka comey macam garfield....errkkk...ada ke sama kan muka ein dengan garfield...tau la ein minat garfield...tapi tak lerr sampai nampak seiras kan...hahaha



ada iras2 macam garfield ke??? sila kata takde...kang ein tembak kang...hahaha


pipi nampak lagi tembam dan moolat ada la...hahaha


berani lagi cakap muka ein macam garfield...cepat cakap sape lagi comey..ein ke garfield???



4 org kwn gapil on "seiras macam garfield??"

EyCa ZaKaRiA on Sunday, November 21, 2010 11:04:00 AM said...

ade rupe sket cam garfield laa...hahahah...pat blasah aku pat!!!ngeee......

..::..ein..::.. on Sunday, November 21, 2010 11:10:00 AM said...

eyca...

dush3...hahahah...sampai hati ekau yo..tapi baik ekau ckp, den lagi comey kan...kan...kan...hahahha

EyCa ZaKaRiA on Monday, November 22, 2010 1:57:00 AM said...

hmm....alaa....terima la hakikat ko comel cam garfield...nk wat cmno da tu yg mato den nampak...hihihihi

..::..ein..::.. on Tuesday, November 23, 2010 12:03:00 AM said...

eyca...

apo plak...gapil tu yg comey cam den...hahaha...

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal