Friday, November 12, 2010

senyum lah dari hati pasti akan rasa tenang

diary miszgarfien


sekarang ni bila ein rasa tension, ein akn berdiam diri dan tersenyum dari dalam hati...tak tahu lah dari mana ein dapat idea ni..bila rasa stress, ein duduk diam2 then cuba fikirkan something yang akn wat ein tersenyum atau rasa bahagia..

kalau kita senyum sorang2 nanti orang cakap kita tak betul kan..so, that why la ein lebih suka tersenyum dalam hati..best tau bila dapat buat macam tu..hati yang stress pun boleh jadi tenang..

sekarang medium blog dah tak seberapa selamat..dengan 1 keyword sahaja, macam2 perkara boleh terjadi..sekarang ni kalau rasa marah pun tak boleh nak luah kat sini lagi..soal kerja, soal hati, semuanya la kena tapis betul2..kelak semua tu akan makan diri..

harini ada sesuatu yang buat kan ein tersenyum sorang2...hahaha...tapi senyum dalam hati je la..kena la cover..hurmm...ok fine...ein masih lagi tersenyum...hahahaha....


0 org kwn gapil on "senyum lah dari hati pasti akan rasa tenang"

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal