Tuesday, November 16, 2010

tak suka la..jangan buat sesuka hati boleh tak

diary miszgarfien


geram...geram....geram!!!!!!

mana tak geramnya...sesuka je dak ni bagi no phone ein kat orang...memandai betul la...padahal dah tau kan yang ein dengan mr.N

masuk kerja hari jumaat nanti, tau la ein fire dak ni...

rasa nak tukar nombor pun ada...dah bape banyak unknown number masuk dalam phone ein ni..bak kata mr.N, just ignored je semua tu...yeah, i will....

ape pun...dalam hati tetap ada mr.N...tak nak dia fikir yang bukan2...

di kesempatan yang ada ni, ein nak ucap selamat hari raya aidiladha kepada semua orang....dan, kepada mr.N, selamat hari raya aidiladha dear...ein minta maaf if ada salah silap...semoga kita mampu pertahan kan ape yang kita dah bina...


nak sangat beraya dgn mr.N




3 org kwn gapil on "tak suka la..jangan buat sesuka hati boleh tak"

akubiomed on Tuesday, November 16, 2010 9:38:00 PM said...

Jangan mudah sangat nombor telefon kepada stranger. Kena terima akibat perbuatan

..::..ein..::.. on Wednesday, November 17, 2010 12:20:00 AM said...

cuba baca betul2 n faham kan ape yg ein sampai kan...if ein suka bg nombor pd org, nak buat ape ein bising2..

Anonymous said...

I have the same opinion with most of your points, but some need to be discussed further, I will hold a small talk with my buddies and perhaps I will ask you some advice soon.

- Henry

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal