Wednesday, December 8, 2010

admire...

diary miszgarfien


sebelum tidur ni saje je la nak update diary comot ein yag tersayang ni...sebenarnya tengah tak sedap hati..esok keje...pasti macam2 yang akn terjadi..ikut kan hati, memang malas nak pergi kerja..nak stay je kat rumah minggu ni...tapi, ein ada tanggungjawab yang harus di pikul..

tetiba rasa nak bercerita pasal secret admire...bila ingat kenangan lama, mesti tersenyum sorang2...tapi kali ni, tersenyum juga cuma.................tak ade ape la...

last week kawan baik ein, echah, ada bagitau berita yang tak seberapa best...someone dah kahwin...rasa macam terkejut la kejap...dia tu admire ein masa kat poly...sape admire sape...ntah la...hahaha..gambar kenangan ein dengan dia pun dah hilang..tu je la gambar ein berdua dengan dia..tu pun lepas kena paksa dengan budak kelas..kebetulan warna baju kami sama...hahahha...kenangan mengusik jiwa...buat kamu, selamat pengantin baru...semoga bahagia dan kekal hingga akhir hayat..

few days ago, ein dapat call dari someone....ish...someone lagi...ok3...bukan someone...kawan...kami sekampung dan sama sekolah dari form1 sampai form3...sumpah ein tak tahu dia admire ein dalam diam..cuma masa ein study kat bangi dulu baru la dia bagitau hal ni...dia kata dari sekolah lagi dia admire cuma ein buat2 tak nampak...bukan buat2, tapi memang ein tak tahu..ein anggap dia sebagai kawan..

sepanjang 3 tahun kami bersekolah, ein tak tahu pun yang kami sekampung...see, ein budak baik kan...tak campur orang...lalalala...hahaha..hurmm...dia call sebab nak bagi kad...ein saje je teka dia nak kahwin, sekali betul daa...cuma yang tak boleh blah nya, dah nak kahwin pun still bagi ayat touching kat ein...nak buat macam mana...anggap la kita takde jodoh..kita lebih serasi jadi kawan baik...kadang2 ein anggap dia macam seorang abg walaupun kami sama umur...takpe la..kita tetap bersahabat...janji tau

selamat pengantin baru buat kamu...ein doakan kamu bahagia...jaga la bakal isteri tu dengan baik...mana tau nanti bakal isteri tu boleh jadi kawan baik ein kan...insyaallah, kalau tak ade ape2, ein datang rewang rumah kamu...kalau tak sempat, ein datang masa kenduri ok

masing2 dah ade life sendiri...alhamdulillah...ein doa kan yang terbaik buat mereka...dan ein....akan terus macam ni..admire ein hanya la mr.N...andai kan mr.N yang dalam situasi tu...agak2 nya ein dapat terima tak...rasa nya dah boleh jangka kan macam mana keadaan ein nanti...

adakalanya, hati ni rasa sayu...adakalanya hati ni rasa tersentuh...adakalanya, hati ni tersenyum tersendiri...cukup dengan hanya mengingati diri dia, segala nya akn berubah...dari ketawa, menjadi nangis...dari menangis, ein akn tersenyum...besar sungguh pengaruh dia dalam kehidupan ein

rindu mr.N sangat3!!!

taking care mr.N


0 org kwn gapil on "admire..."

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal