Wednesday, December 22, 2010

anonymous

diary miszgarfien


lately ni....asyik dapat comment dari anonymous...geram la pulak...bukan la diorang ni komen yang bukan2 tapi.......tetap gak rasa tak selesa...

kalau check visitor dari nuffnang tu, memang setiap hari ein dapat pelawat dari United States...tak tahu la apa yang menarik sangat yang ade dalam diary comot ni...

ada tak cara untuk block anonymous ni...takut diorang ni menyalah gunakan apa yang ada dalam ni...setiap hari mesti dapat comment dari mereka2 ni...hurmm


2 org kwn gapil on "anonymous"

AD feez on Wednesday, December 22, 2010 10:05:00 PM said...

ermmm dorg komen2 yg bukan2 ker?? selalunya kalau komen yg pelik2 akan masuk spam :)

..::..ein..::.. on Friday, December 24, 2010 8:53:00 PM said...

AD feez...

diorg takde lak komen yg bagi link ntah ape2...cuma bgtau menarik la, nak letak link blog ein dlm list la ape la...tp rsau sebenarnya..ade tak cara utk taknak bagi anon komen...

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal