Monday, December 6, 2010

cuti pun kerja juga

diary miszgarfien


harini ein cuti...hooyeeaahhh....sangat nikmat ok...wahaha...macam ape je kan..tapi cuti2 pun kena buat keje juga..kena stay depan pc, tak boleh jauh2 dari hp, then kertas2 kerja semua kena stand by...tadi pun dah dapat call dari diorang

hope semuanya berjalan dengan lancar..takde lagi masalah yang datang..esok dah cuti..rabu dah kena gerak..jangan ada ape2 perubahan lagi la hendaknya

ok la...nak bersiap2 balik kampung...kertas kerja pun kena bawa juga..hope line kat kampung ok..senang sikit nak on9..hehehe.

0 org kwn gapil on "cuti pun kerja juga"

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal