Sunday, December 12, 2010

diary miszgarfien

dah berapa minggu merana sakit mata...bukan sakit ape, tapi rasa macam gatal...asyik nak gosok mata je sampai pedih..kalau dah tak tahan sangat, baru la pegi basuh dengan air..tak tahu la ape punca nya..nak kata salah makan, ape je yang ein makan...kadang2 sebelah mata je, kadang2 dua2 belah...pedih woooo

mata belah kiri yang dah merah


ok3...ein ade benda nak story ni...hari jumaat lepas, masa ein jumpa puan, ein ada dapat call dari number yang x dikenali...boleh pulak dia tanya ein kenal ke tak...sah2 la ein tak kenal sebab nombor tu takde dalam list...bila di tanya, rupa2nya dak kelas ein masa diploma dulu

ingat kan dia call sebab nak minta alamat ke, nak menjemput ke...ye la, sekarang kan musim kahwin...sekali benda lain daaa yang dia nak...cuba teka ape yang dia nak???????

isshhh...bukan nak ein la....wahahahaha...dia nak pinjam duit sebanyak 3rat...alasan nya nak bayar saman....biar betik saman ko banyak sangat2...sekarang ni kan ada diskaun 50%...cuma, ein rasa pelik la....punya la bertahun kitorang tak penah contact, tup3 hari jumaat tu dia call semata2 nak pinjam duit...

uiisshh, agak terkejut gak ein masa tu...dah la ein tangah busy...terkejar sana sini..ein cakap dengan dia, ein tak boleh nak tolong...patut la masa awal2 tu dia tny ein keje ape, kat mana...rupa nya ade niat..ein memang tak dapat nak tolong..gaji lambat lagi la..

lagipun ein ingat pesan mr.N...jangan mudah bagi orang pinjam duit...cukup la dulu dah terkena..bukan nak kedekut..tapi kena berhati2..kalau sikit takpe juga...ni boleh di kata kan banyak la juga..takde angin, takde ribut, tetiba call nak pinjam duit..pastu tak reti sabar bila ein cakap nanti ein bagi nombor kawan yang lagi sorang..ada juga yang ein marah kan nanti....

isshhh....ok la...ein nak tido...mata dah tak boleh tahan ni...pedih sangat2...dah berair2..


0 org kwn gapil on " "

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal