Sunday, December 5, 2010

kerja...kerja...kerja...

diary miszgarfien


huhuhu...rindu diary comot ni....ceeehhh, poyo je kan ein ni..rasa mcm dah lama x update diary comot ni...nak buat mcm mana, ein mmg busy sangat2 lately ni...balik lewat malam...ingat x scary ke balik lewat2 naik tren...dah la gelap kat stesen KL tu...wuhuhu

hari jumaat tu buat keje sampai pecah kepala..balik rumah sambung lagi..sampai tersalah email..adooiii...bila banyak perubahan yang berlaku di saat2 akhir, memang tak dapat nak buat ape la...kena kerah juga kepala ni fikir selagi boleh..

banyak dugaan yang ein kena tempuh..kalau tak kuat, tak tahu la ape yang jadi nanti..ein try buat yang terdaya dan ignore kan semua benda yang orang cakap..ein tau, ada yang tak puas hati, yang tak senang hati dengan ape yang ein buat...bukan ein yang pilih semua ni..ein sendiri tak sangka ein mampu pikul tanggungjawab ni...dan, dah kedengaran pun suara2 sumbang pasal benda ni.....ape salah ein...adoooii

semalam dan hari ni ada family day kat morib...rasa relax sikit kepala ni setelah dua minggu buat keje macam orang tak betul...bila kena nagin pantai je, rasa tenang sangat2....tapi nak buat macam mana...sekejap je ein kat morib tu

ni pun ein dah start fikir pasal keje...selagi barang2 tu tak keluar, selagi tu la tak boleh duduk tenang...lebih2 lagi esok ein cuti..ikut kan hati nak pegi opis sekejap...tapi, nanti takut melarat ke petang....ish3..tak boleh...esok ein nak balik kampung...tengok achu ein..

rasa macam ade benda lagi je yang tak luah kat sini..tapi ape ye...kepala dah tak betul balik la ni...kalau pasal kesihatan, so far ok sikit..dah tak kerap sangat sakit2 macam dulu..alhamdulillah..syukur la..issshhh, ape yang ein termiss eh..kalau miss=rindu tu, hurmmm....ye, ein teramat2 rindu kan mr.N..apelah khabar dia sekarang...hope mr.N sihat sentiasa...miss him soo much..i need him laa..but, its ok...ein still mampu berdikari lagi..still lagi kuat untuk tempuh semua ni


**adooiii....F29 ein suruh datang keje esok..rasanya memang tak sempat la...tapi...kesian kat dia pulak..khairul ada task force, majid cuti..tinggal hafizul dengan hairi je...hairi pun baru je join team ni...hurmm..hope hafizul boleh handle..chaiyok3..pasni kita pergi bercuti ok geng!!! hehe**




**akhirnya dapat gak ein tunaikan
1 benda yang ein nak kan
now, tengah target utk 2 or 3 benda lain lak
just wait ok
hehehe



0 org kwn gapil on "kerja...kerja...kerja..."

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal