Thursday, December 2, 2010

sangat sangat sangat P.E.N.A.T

diary miszgarfien


for the 1st time, ein balik lewat malam...memang penat sangat2 la...pukul 10 baru ein balik..tu pun setelah buat muka sedih untuk minta balik..

harini teramat2 banyak kerja..dah macam ape je..meja dah takde rupa meja..esok lak ada 5S..mati lerr daku..tadi tak sempat kemas ape pun sebab balik kelam kabut takut terlepas tren..

nasib baik tak nangis masa puan cakap tak boleh balik selagi semua nya tak siap..and, tahnks gak kat my F29 yang ada tadi untuk tolong ein..tolong backup keje ein, tolong hantar ein balik

harini puan transfer keje F22 kat ein..rasa bahu ni dah berat sangat2..ein tahu, keje tu bukan la mudah..dan ein akn sahut cabaran puan tu..cuma i need a time to take over everything..the flow, the system, hurmm...banyak benda nak kena belajar...cuma sekarang ni kalau boleh ein nak selesaikan dulu yang nak outstation ni...agihan tak selesai lagi..

nasib esok tak jadi pegi penang..kalau jadi la, kelam kabut la ein..but next week, dah kena get ready utk outstation..balik je dari outstation, kena buat agihan yang lagi besar then outstation lagi...hurmm, next week??? agak2 ein akan terlibat dengan meeting PTTM lagi tak ye...then kalau ikut kan 10hb ade discussion dgn orang sistem...ikut kan jadual yang di bincang kan, 9hb ein dah kena ada kat terengganu...

hurmm....dah2...takmo dah pikir...boleh tak nak rehat je..esok pagi nak kena serabut kan kepala balik...nmpk nye kena la ada diary keje...kena catit semuanya..hurmm...baik la...hope ein dapat buat yang terbaik..


0 org kwn gapil on "sangat sangat sangat P.E.N.A.T"

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal