Tuesday, December 14, 2010

sarapan free

diary miszgarfien

sejak dua menjak ni, diary ein penuh dengan cerita2 yang tak best je..tak tahu camne lagi nak jadi kan best..ape yang ein lalui, itu la yang tertaip kat diary comot ni..walaupun hari2 buat kerja yang sama, tapi dugaan nya tak pernah sama..

semalam, ein langsung takde mood nak pergi kerja..bangun pagi pun lambat2..yang paling best la, pagi2 lagi dah dapat "sarapan free"....tak paham ape maksudnya......belum ada pukul 8 lagi puan dah sampai then terus panggil kami masuk bilik dia...tak sempat duduk dah kena marah.......errkkk..terpinga2 gak la..tak tahu ape yang berlaku sebenarnya..sebabnya hari jumaat ein busy kat office...ada kes sikit dengan team outstation...

tu baru kes sarapan free...tak sempat duduk ngadap pc, dah orang dari tingkat 12-unit asset datang bagitau orang audit negara dah sampai.......waaarrrrgggghhhh....rasa macam ape je..ein kena ngadap orang tu tanpa2 ape2 maklumat..pegi dengan F29 tapi dia baru 2minggu joint unit ein...lagi la tak tahu ape2..puan takde, kpl xde, sjn off...memang terbaik woo..keje ein memang turun naik ngadap orang tu je la...then, belah petang nampak puan balik opis...hohohhoreeaaayyy...tanya puan nak joint kitorang tak untuk jumpa audit tu..puan ikut sekali, then kpl pun ada....duduk dalam bilik tu, memang senyum je la tengok puan bidas cakap orang audit tu...wahahhaha...terbaik

petang tu baru la ein boleh tarik nafas lega..cik siap perli2 cakap muka ein dah tak pucat..keh3..ni memang 1st pengalaman ein la untuk ngadap audit..banyak benda ein belajar...then ein dapat berkenalan dengan pegawai and anggota dari bahagian asset..tuan tu baik..cakap pun soft je...tuan banyak bagi kata2 semangat..insyaallah tuan, saya akan ingat kata2 tuan...

arini kurang busy walaupun boleh dikatakan agak busy...ngeeeh3...tapi kan...kan...kan....arini ein dapat kasut dari puan...weeeehhuuuuuuu...puan boleh ingat saiz kasut ein...puan cakap dia beli kasut tu kat sabah..dia bagi ein 1...terima kasih puan...cuma ketat sikit, maybe sebab kasut baru kan..nanti lama2 longgar la..hehehe...esok nak pakai kasut tu la...jimat dah duit untuk beli kasut...nak beli jam swatch lagi boleh tak?? agagagaga


0 org kwn gapil on "sarapan free"

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal