Saturday, December 18, 2010

treasure hunt TM

diary miszgarfien


hari ni ein joint treasure hunt TM...joint atas nama abg...joint secara tak langsung...penat giler kot...tapi serius best la...soalan memang pecah otak la nak fikir...habis semua jawapan tersasar...wahahaha

ni pengalaman pertama ein joint benda2 camni..memang seronok...buat kita kena berfikir luar dari kotak pemikiran kita la..kalau tak, memang sampai kesudah la tak dapat jawapan...semalam lepas balik keje, pegi MMU jalan semarak untuk dengar briefing pasal treasure hunt ni...dapat goodies bag yang ade bermacam2 isi...not bad la isi beg tu

tapi kan....kan...hadiah tempat pertama, kedua dan ketiga memang gempak la...1st prizes, dapat tv lcd sony x4...2nd prizes, home theater set x4...3rd prizes, microwave x4.....banyak lagi la hadiah yang best2...tapi sayang, bukan rezeki kami...jawapan kami semua ke laut

ada 35 soalan tulip..kami dapat jawap 3 je yang betul...then soalan treasure lak, kami cuma dapat 1 je....wahaha...soalan tulip tu, ikut kan boleh dapat banyak tapi sebab tak yakin...then treasure lak, kami dapat cari 4 barang...tp yang 3 tu tak ikut ape yang diorang nak...see, kalau kena semuanya, mayb adalah something buat kami kan...hahaha....tapi takpe...untuk mengubat hati ein dan kakak, kami dapat hadiah cabutan bertuah...ingatkan ein tak dapat ape2 dah sebab dah hujung...sekali nama ein naik...kami dapat beg laptop...jadi lah...jimat dah duit ein utntuk beli bag lagi...hahaha

wink...wink...wink...

haaa....ada la tu...hehehe..bila treasure hunt, means ada ramai orang kan...so, masa ni la untuk mencuci mata...wahahha..masa taklimat pagi dah terpandang seseorang....ok, pandang je tau...belah petang masa sesi penyampaian hadiah, sempat la jeling2, pandang2, usha2 kejap...wahahaa...usha aje ok...takde niat ape2...mustahil la takde awek..hp melekat kat tangan, then ada rupa...so, sekadar mencuci mata je la kan....hahahha




*eeerrr
kamu....nak kenal boleh
wakakkaka...

**sila sedar diri ye ein



5 org kwn gapil on "treasure hunt TM"

Rara Nasiha on Saturday, December 18, 2010 10:28:00 PM said...

seronok dapat join aktiviti macam ni. penat tapi best jugak.

..::..ein..::.. on Saturday, December 18, 2010 10:31:00 PM said...

rara....

yup...penat tu memang penat tapi best...yang paling best, dapat cuci mata...hehehe

EyCa ZaKaRiA on Sunday, December 19, 2010 8:55:00 AM said...

klu aku da wat mke xmalu da ein...

'aii sedara,gua nk ngorat lu boleh..gua xkira lu lyn ke x gua nk ngorat gak lu???'

hahahaha

ChuyRy™ on Sunday, December 19, 2010 9:25:00 AM said...

susah ke soalannye akak? mcm mana nak menang cmtu..haha

betul! Aktiviti cmni memang best..heee

..::..ein..::.. on Sunday, December 19, 2010 10:21:00 AM said...

echah...

wahahahha...den kan penyegan org nye...alaa, sapo la nak pndg den yg comot ni...wikiki


chuyry...

soalan dia mmg susah...kalau dia buat senang, tak berbaloi la dgn hadiah yg gempak2 tu...hehhe

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal