Wednesday, September 29, 2010

update from langkawi

diary miszgarfien 0 org kwn gapil

so busy....

so tired...

but....................

it so fun

really enjoy in here

rasa xmo balik je

nak duk sini je blh x???

nak tukar keje kat langkawi

hari2 leh duk kat pantai je

best2

ok la

nak sambung wat keje

dengan tenet yg lembab

yg lain2 nnt ein update bila dh blk ye


buat adik n mr.N

jaga diri baik2 ye

rindu kat kamu 2org

Sunday, September 26, 2010

diary dark 0 org kwn gapil
Tuan punya ini blog sedang berseronok di Langkawi...


sedeynye kena tinggal...


adoyaiii..


hehehehe...


wat hara huru di blognya sbg bls dendam...ekekekek..=)

Thursday, September 23, 2010

doa kan ein dan keluarga

diary miszgarfien 0 org kwn gapil


ein try update secepat yang mungkin ni...

lagi beberapa jam, ein sekeluarga akn bertolak ke kedah...mmg sengaja jalan mlm sebab nak smpai kat sana belah pagi...ye la, esok kan jumaat...

ein n fmly pegi kedah sbb wedding...diorg nikah lepas jumaat esk...

so, ein minta pd kamu semua, doa kan keselamatan kami sepanjang perjalanan pegi dan balik ni...yg plg ein risau kan perjalanan balik ke sini pd hari ahad nnt...sebab nya, ein x ikut fmly blk rumah...ein terus ke langkawi atas urusan kerja...

seminggu ein akn berada di langkawi...ni yg duk kalut kemas beg x sudah2...huhu

klo ade wifi kat sana, ein try update blog ye...klo x, ein update twitter je la...

ok la...ein nak bermanja2 dgn cik abg tersayang....wakakakaka....mau berwebcam sebelum bertolak ke sana..nnt rindu2an...nak 3G pun blm tentu sempat


Wednesday, September 22, 2010

me + si workaholic = rindu

diary miszgarfien 1 org kwn gapil


nak buat entry luahan hati n berjiwang leh x...agagagga...

hurmm..sebenarnya............................ein rindu sangat2 kat mr.N...wpun before ni dia ade kat sini, takde la msg2 sangat....tp bila dia dh kat jb, nape ye rasa mcm jauh sgt2...rasa terlalu rindu....pdhal sama je kot klo dia kat sini...dia still gak busy

lebih2 lagi skrg ni projek tu mmg tgh kat part2 yang penting...then, dia bawa kwn utk tolong keje2 kat jb...lg la kurang masa kami bersama....

bukan senang bila kita bercinta dgn someone yg very3 workaholic ni....kalau x paham situasi tu, mmg blh runtuh la hbgn yg baru nak bertapak...masa mula2 dulu, mmg byk gak la ein makan hati n rasa x puas hati..tapi bila dh lama2, n mr.N pun dh explain bagai...ein dh blh terima keadaan dia yg busy tu...dh x kisah sgt la skrg ni...lgpun, dia keje keras utk sape...utk masa depan kami juga kan

dalam situasi mcm ni, hati kena kuat..kena tabah...kena byk mengalah..bila dia kata busy, mmg dia btl2 maksud kan yg dia terlalu busy...so, phm2 je la ye supaya jgn kacau dia...

rindu tu, mmg jgn cakap la....dh menggunung kot prasaan rindu kat hati ni...klo luah 10x, 100x pun rasa nya mcm x ckup kot...keh3...haiiisshh, cepat la masa berlalu...cant wait for everything lorr...

this friday untill next friday, ein lak busy....adeeehh...klo dh khwn, sorang ke utara, sorang ke selatan...ntah bila nak jumpa pun xtau la....keh3..teringat pepatah seorg pegawai ni " kalau kau datang, aku x datang...kalau kau x datang, aku datang " heheheheh...pndai2 korang la tafsirkan sendiri ye

ok3...sudah mau tido....esk kena naik tren...kena bgn awl gilerr...then khamis ein cuti...mau packing segala barang n shopping sikit2...beli ape yg patut je la...


Tuesday, September 21, 2010

diary miszgarfien 0 org kwn gapil


lantak la

bengang sangat2

bukan selalu pun aku minta cuti

susah sangat ke nak sign


Monday, September 20, 2010

malware again!!!

diary miszgarfien 0 org kwn gapil


geram la pulak...smlm blk penat2, igt nak la blogwalk jap...tup3 dashboard pun x blh masuk...ni semua gara2 malware....bengang gilerr ok

bukan 1 2 blog yg kena....agk byk gak la blog yg kena malware ni....xkan la ein nak remove semua kan...blog ein pun ade...x larat la nak unfollow n follow blk nnt....nak unfollow pun dh x igt mcm mana....keh3

so, biar je la....harap pihak yg terlibat tu, cepat2 la ambk tindakan...susah btl nak baca blog yg berupdate...masuk blog tu, ade malware....masuk blog ni ade malware...aiisshhhh....geram nyeee

dlm masa 2 minggu ni pun, ein xtau la sempat ke x nak update selalu...lepas ni ein xde kat sini...kalau kat sana tu ade wifi, leh la update sikit2...klo x, alamat nya lappy ni duk diam2 dlm beg je la...hurrmmm

ok la....ein mau rehat....arini penat sgt2...byk keje...non-stop dr pagi..smpai jln masa balik ptg td pun bape kali ein nak tersungkur...nsb la xde ape2..


Friday, September 17, 2010

minggu kesibukan

diary miszgarfien 0 org kwn gapil


next week adalah mgu yg plg busy bg ein...selama 2 minggu akn dtg ni, mmg ein bz sgt2...mayb ein tiada di sini...ke tempat lain

bukan membawa diri tp ada tugasan luar

kalau ade kesempatan, ein try gak update ye

Thursday, September 16, 2010

dilema

diary miszgarfien 4 org kwn gapil


sekarang ni ein betul2 dalam dilemma

ein betul2 perlukan pendapat kawan2

hurmm

camne ye nak terang kan

ok...ok...ok

camni

duit simpanan ein dh ckup utk buat sesuatu

ein nak sangat ade harta sendiri

senang citer ein nak beli kereta

mmg tu impian ein tiap kali ein keje

mmg agk gigih la ein menyimpan utk capai kan hajat di hati tu

tapi dlm pd masa yg sama

ade something yg hadir dlm hdp ein yg lbh bermakna

skrg ni

ein btl2 dlm dilemma

kereta or kahwin????

klo ein nak dua2 nya blh tak??

ein nak khwn tp dlm masa yg sama ein nak bli kereta

ade tak sesapa yg blh kongsi pendapat dgn ein

plzzz

betul2 mengharap kan pendapat kalian


Wednesday, September 15, 2010

rasa puas sangat hari ini

diary miszgarfien 0 org kwn gapil


nikmat betul la arini.......semua ape yg ein nak, ein tunai kan....x kisah la berhabis sikit kan..janji puas hati...

dr semalam lagi ein teringin sgt nak mkn kueh tiaw tomyam...hbs semua gerai kat opis ni ein pegi, tp tutup....agak hampa dan kecewa gak la...dr 1 tmpt mkn ke 1 tmpt tp semua closed....aaarrgghhhh....bengang punya pasal, singgah la kat kedai apek kat kuaters tu....hsb segala jenis cikedis ein borong...then rembat lak roti butterscotch sebuku.....total semua sekali hampir rm10...giler x ein...muahahahahaha....lepas geram nye pasal



today dak opis dh rmai yg masuk kerja...then ade sorg ni volunteer nak bawa ein g mkn...weeeeeeee.....sgt la best ok....diorg suggest g mkn kat maju junction sbb ade food court kat ats tu...ein follow je janji perut kenyang..keh3...

ni 1st time ein jejak kaki kat maju junction tu...mcm ape je kan ein ni...nak buat mcm mana, ein bukan org KL..sape nak bawa ein g situ...td sempat la pusing2 dlm tu..ok, ein terasa seperti nak shopping je...nsb baik la masa x byk...so, just cuci2 mata je la...nekad, nnt nak dtg lagi...

lepak food court mkn tomyam....weeeeeeeeeee.....sgt best ok..my feveret tu...tp kan, kueh tiaw dh hbs..owhh, kuciwa lg...tp xpe....yg penting ade tomyam...so ganti la dgn meehun....mmg nikmat la...tomyam dia pun not bad...sedaapp.....melecur lidah ein mkn panas2 sbb nak cepat...tp siyes mmg puas hati sgt

pagi td ein ade update status kat fb...ein dh lama sgt x bli buku...mksd ein novel n komik..dh lama sgt x borong buku byk2 sejak kena menyimpan duit utk ehem3 la kan...ekekekke...then..................ein sempat rembat novel be4 gerak blk opis td...miayahahahahahahha

rasa nya arini, ein dpt tunai kan segala ape yg ein ingin kan..siyes mmg rasa puas sgt...x kire dh bp duit hbs arini..janji ein puas hati...tersenyum lebar je la ni....ekekekeke..happy je

oooppppsssss...terlupa nak mention 1 lg.....daku sempat tapau waffer coklat...wowowowowooo...feberet eion gak tu...x leh tahan woo bau waffer tu...mcm kena pukau je..tau2 dh diri depan kaunter then order...muahahaha...best giler arini ein mkn mcm2....



*ein nak upload gmbr
tp x bawa kabel hp
mlm kang la ein letak pic ye..



Monday, September 13, 2010

hari yang memang TERBAIK laa

diary miszgarfien 0 org kwn gapil


orang lain sedap berselebung n gulem3 ats tilam, ein dh kena bangun n bersiap2 utk pegi keje.....owwhh, sadis nye....hehehe....nak buat mcm mana....dh kena keje...

harini mcm2 yg terjadi....pagi2 kat kl dh hujan lebat sgt2...rmai yg dtg lmbt sbb hujan....lepas tu black out....xde aircond...plug semua x berfunction....adeeeh....bape kali opis bergelap arini...xtau la ape masalah nya....then pc pun asyk nak off je sbb mslh plug...smpai kan mls dh nak on komputer lg...

arini dgn diri ein yg sangat2 tak sihat...dugaan ape ntah arini....seawal 6 pagi, selamat dh 2 biji activfast masuk dlm perut...sakit kepala berdenyut2 tiba2 je dtg...dgn sesungut nya lg....huhuhuuuu...mmg menangis la pagi tadi tahan sakit..smpai opis, mmg ein bantai tdo...kesan dr panadol tu x hilang2 smpai petang...

di sebab kan badan yg x larat...perut yg lapar....maka dengan itu, ein n sorg dak unit ein telah pun mengorder mekdi delivery....tapi...........................huh...sakit jiwa...agaknya operator tu baru keje kot...jenuh ein bagi alamat...x phm2...masa mekdi tu smpai, budak tu bgtau air ktorg dpt set medium..padahal ein order set besar....mmg sengal la kan...budak tu ckp suh tgu nnt dia hntr kan...ein dh mls la nak tunggu...so, ambk je la air set medium tu...bila nak mkn, ein prasan yg ein xdpt cheese utk fries....WTH?????? hurmm...mcm biasa la...ein bukan jenis nak bsg2...mls nak komplen2...so, telan je la ape yg ade....

dan skrg ni.................mood ein tgh tersangat3 la bengang...sakit jiwa sgt2....nnt tlg call hospital bahagia n suruh they all pick up ein ye....bahagia rasa nyaa!!!!!!


Sunday, September 12, 2010

esok saya kerja

diary miszgarfien 1 org kwn gapil


dh 3hari raya berlalu...tapi ein hny duk rumah sambil gulem3 depan tv je....muahahahaha....hny menanti kan ketibaan para tetamu je..

raya pertama je ein pkai baju kurung....tu pun baju thn bila ntah....keh3...igt kan lepas tu nak tukar baju dah skali ade lak tetamu....last2 smpai ke malam la baju tu tersarung kat badan...2nd day siang xde org dtg sgt...so sempat la terlelap beberapa kali....tapi bila malam....ambik kau smpai 3 family ade 5 6 buah kete tersadai kat rumah.....ngeee....x cukup tangan nak layan tetamu

arini lepak sikit la....pagi cousin dtg..then lepas zohor, sedara belah kajang lak smpai...setengah jam lepas tu, mr.N lak smpai....heheheh...sempat lak ktorg keluar sekejap..tu pun dh lewat...tp dh janji dgn abh nak balik b4 maghrib....lgpun mr.N rushing nak blk jumpa kawan...ok, ada nada x puas hati di situ....but, mcm biasa la....mengalah je la

dan

perkara yg plg x best adalah...............

esok ein kerja

yeeee.......esok ein kerja....kan ein dh bgtau....ein x ambk cuti raya....lg 2mgu baru ein cuti panjang...heheheh...lantak la situ...kompem esk sgt2 x best...dengan xde org nye kat opis....huhuu...jgn esk nak kena keluar barang dh la....sape nak tolong nnt.....


Friday, September 10, 2010

diary miszgarfien 0 org kwn gapil


tiada mood utk buat entry raya

tiada mood utk beraya

tiada mood utk berblogging

semuanya tiada

sekian


Wednesday, September 8, 2010

diary miszgarfien 1 org kwn gapil


berlintas langsung dari opis...hehehe...kat opis dh sunyi..dh rmai yg cuti...kat unit ein pun tinggal 3 org je...then masing2 lawan pasang lagu raya

raya ni mmg ein x ambk cuti..rasanya cukup kot cuti 3hari tu..bukan ade g memana pun..blk kampung bila pun ein xtau...hahaha..hebat x...baju raya pun xde ni...camne tu??? nsb la ein jenis yg x kisah sgt...

bosan gilerr dh ni..xtau nak buat ape dah...huhuuu

mlm ni mr.N gerak balik sini..drive carefully ye muchuk...jaga diri baik2..ein tunggu kepulangan mu....ececee..hehe


Monday, September 6, 2010

teringin nak pergi menghabiskan duit

diary miszgarfien 0 org kwn gapil



hurrrmmm, xtau la nape 2 3 arini ein asyk pk nak shopping je...mcm la duit tu berbukit2 kan...keh3...tp siyes owwhh, ein asyk pk nak g menghabiskan duit...mayb sebab ein terlalu tension n dh lama x manja kan diri dgn bershopping sesuatu yg agk mahal

dalam kepala ein, ein nak bli jeans levis, jam swatch, handbag mahal..then g mkn2....peerrgghhh, lama giler kot ein x buat mcm tu..last masa ein study dl kot...kumpul duit setiap sem, then g shopping sorang2...heaven giler ok

rasa mcm nak bli hp baru gak...tp rasanya klo yg tu, dh over budget lak...yg ni, bakal di pk kan....agagaga...see, ein bukan la jenis kaki shopping or suka nak berbelanja bagai..ein sedar, dgn gaji yg ckup2 mkn, cara hidup yg sederhana, bukan senang utk ein dpt semua tu...tp bila skali ein shopping, mmg kompem hbs lebih dr 1k....tp siyes laa mmg puas giler la time tu...xde sikit pun rasa nyesal... 

hope ein dpt la bli something yg mahal utk diri sndr dlm masa terdekat ni....ni kire mcm terapi minda la....

sape nak ikut??? keh3.....mana blh



Sunday, September 5, 2010

i make something for him, but it a secret

diary miszgarfien 0 org kwn gapil


baru lepas wat sesuatu utk mr.N

hope dia suka la nnt

nnt hari khamis jumpa dia, leh la bagi mcm2

heheheh

ape benda nya????

tunggu la lepas ein bagi kat dia

then baru ein publish kat blog ye

ekekekke

esk ade lg 1 misi utk dia

jeng....jeng....jeng.......

rahsiaaaa


Saturday, September 4, 2010

tak salah kan kalau saya cemburu

diary miszgarfien 3 org kwn gapil


sape kat sini yg dia jenis bukan cemburu??? sila angkat tgn cepat....agagaggaa....sangat beruntung tau sape yg dpt psgn x cepat / kuat cemburu ni...

dulu, ein mmg jenis yg bukan nak cemburu x tentu pasal..kdg2 prasaan cemburu tu pun xde dlm diri ein...pelik kan ein ni...hehehe...ckup bg ein dia tau batas2 dlm pergaulan dgn kwn2 prmpn..selebihnya ein xkan sekat...dan, jgn sia2 kan kepercayaan yg ein bagi....senang je kan ein ni....

but............sejak akhir2 ni, xtau la nape ein leh jadi cemburu...nak kata ketara sgt tu, tak la...tp cemburu bersebab n bertempat...

hurmm...today besday mr.N...mlm td on the fhone + webcam dgn dia....time on the fhone tu, ade la seorg ni msg dia....ex-gurl dia...bukan la ein nak cemburu ke ape...tp................lgpun ein kenal sape gurl tu....besday ein xde pun dia wish...xde contact lgsg dh since last year....sunyi sepi je....yeeeaah, i knw she's so busy bcoz this is her last sem....final year la kata kan.....but, besday ein dgn dia selang bp ari je kot...ntah laaa tiba2 je rasa cemburu dtg

then today, saje je la geledah wall dia...then i found something....aaaarrgggghhh, cemburu lg....x suka la mcm ni...siyes ein bukan la mcm ni...tp ntah la...tak salah kan ein ade prasaan mcm ni...lgpun, diorg kan xde ape2...dh la, jgn pk bukan...td kan mr.N dh explain....hurrmmm

ntah la...mayb sbb ein syg sgt dgn dia kot...takut kehilangan dia...xpe la...ein try buang jauh2 prasaan ni...siyes mmg x best tau bila ade rasa cemburu camni....


happy big day mr.N

diary miszgarfien 2 org kwn gapil

HAPPY  BIRTHDAY MR.N


*klik utk pertumbesaran gambar*

dear,

sorry ye ein xde ape2 yg nak bg...

nnt blk sini, ein try bg something ok

taking care ye dear

miss u so much


Friday, September 3, 2010

diary dark 1 org kwn gapil


Sekarang ni ramai yang pakai cincin....tapi ikut suka dia je..

sunnah nabi jarang nak ikut ..

Dikatakan bahawa menyimpan sebatang jari kuku yang panjang,
dosanya sama seperti memelihara sekandang babi !!!! ..oppss
khinzir lembut sikit , jika kesemua jejari kita menyimpan kuku
yang panjang.... bayangkanlah dosa yang telah kita tanggung untuk
kesemua babi-babi tersebut..... potonglah kuku anda.

The Truth

Jangan ada niat simpan kuku panjang , walaupun hanya 1 mm atau pun
hanya jari kelingking. Bagi orang Islam adalah tidak sesuai
berkuku panjang atas apa alasan sekalipun kerana ia tidak
membayangkan kesucian dan ia juga bukan budaya kita apatah lagi
menggunakan tangan untuk beristinjak.

Orang Melayu yang berkuku panjang biasanya mempunyai anak yang
bodoh atau pun degil dan suka buat onar sebab diberi makan bahan
kotor yang berada di kuku jari emaknya semasa menyediakan makanan
seperti memerah santan kelapa, buat cokodok pisang, uli tepong,
dll. Apa ilmu pun yang di ajar pun tak akan boleh diterima masuk
ke dalam kepala.

Percayalah.

Untuk yang bujang beringat lah. Kalau hendak cari pasangan dan
mahu anak yang pandai dan mendengar kata pilihlah wanita atau
lelaki yang sentiasa berkuku pendek. Insya-Allah.

Additional info

Kuku panjang mempunyai sejenis kuman seperti yang terdapat dalam
najis manusia, iaitu E-Coli. Kuman tersebut tidak akan hilang
walaupun kita mencuci tangan dengan sabun. Oleh itu, sentiasalah
berkuku pendek untuk kesihatan dan kebersihan diri sendiri. Ini
tak termasuk korek taik hidung, telinga dan sewaktu dengannya..

Nasihat Nabi Muhammad Saw. kepada Saidina Ali kwj. sesudah
bernikah dengan Siti Fatimah iaitu anakanda kesayangan , Nabi
Muhammad Saw. berpesan kepada Saidina Ali iaitu kalau memakai
cincin pakailah di jari

1] jari manis
2] jari kelingking (anak jari)


dan jangan memakai pada jari
1] jari tengah
2] jari telunjuk

Nabi Muhammad saw. melarang kerana memakai cincin pada jari
telunjuk dan jari tengah adalah meniru cara berhias kaum yang
dilaknat oleh Allah iaitu kaum yang derhaka di zaman Nabi Lut a.s.

Perhatian

Cara memakai cincin adalah termasuk lelaki atau pun perempuan.

p/s: saudara dan saudari, sila nasihatkan kawan-kawan dan juga saudara-mara ataupun anak-anak tentang kaedah yang betul untuk berhias di dalam syariat Islam, kalau tidak sia-sia saja kita mendapat laknat dari Allah Swt. Nabi saw. memakai cincin dan kalau kita memakai cincin dengan niat mengikut sunnah Nabi saw. senang je kita dapat pahala.

DAH HABIS BACA TU SHARE LAH PD KEKAWAN YG MUNGKIN ADA YANG BELUM TAHU...INSYA'ALLAH BITAUFIQ MAANNAJAH....

((Adapun tentang jari mana yang hendak didahulukan ketika memotong kuku, al-Imam Ibn Hajar al-'Asqalani (10/345) menyebut:

لم يثبت في ترتيب الأصابع عند القص شيء من الأحاديث .... وقد أنكر ابن دقيق العيد الهيئة التي ذكرها الغزالي ومن تبعه وقال : كل ذلك لا أصل له ، وإحداث استحباب لا دليل عليه ، وهو قبيح عندي بالعالم ، ولو تخيل متخيل أن البداءة بمسبحة اليمنى من أجل شرفها فبقية الهيئة لا يتخيل فيه ذلك . نعم ، البداءة بيمنى اليدين ويمنى الرجلين له أصل وهو (كان يعجبه التيامن)

Maksudnya: "Tidak thabit dalam tertib jari-jari ketika memotong kuku sesuatu hadithpun... Ibn Daqiq al-'Ied telah mengingkari bentuk (memotong kuku) yang telah disebut oleh al-Ghazali dan orang yang mengikutnya, dengan berkata: "Semua cara-cara itu tidak ada asalnya, dan untuk mengatakan ia suatu yang digalakkan, ianya suatu yang tidak ada dalilnya, ia merupakan suatu yang tercela di sisiku, sekiranya seseorang menggambarkan, cara memotong kuku dimulakan dengan jari telunjuk tangan kanan disebabkan kemuliaannya, maka jari-jari yang lain, dia tidak akan dapat menentukannya dengan cara itu. Ya! memulakan dengan yang kanan samaada tangan ataupun kaki itu ada asalnya, kerana Nabi S.A.W. suka memulakan sesuatu dengan sebelah kanan."))

Thursday, September 2, 2010

asyik rasa tak sihat je..hurmm

diary miszgarfien 1 org kwn gapil


lega sangat semalam dapat borak2 dgn echah...weeee, rasa lapang sikit kepala ni...thanks tau echah...cyg ko lebih la....aku doa kan planning ko berjaya....aku tunggu berita gembira dr ko..echah ni kawan baik ein dr poly...org terawal yg ein kenal kat poly dulu...ktorg 1 group..x sangka kan chah kt leh jadi kwn baik smpai harini....dl masa kat poly, dia la temat ein mengadu segalanya...ktorg penah sebilik utk 1 sem je...dan ktorg juga penah berselifih phm suatu ketika dahulu...tp semua tu membuat kan ein lbh rapat dgn dia...susah nak cari kwn baik mcm dia dlm zaman skrg ni...sgt memahami org lain...echah, kt kwn smpai akhir hayat kt tau....janji tau!!!

smlm gak ein ngada2 majuk dgn mr.N...hehe...tapi mcm biasa la...mana blh mrajuk lama2...cian kat dia...dear, sorry for everything ye...dah la dia penat n byk keje...ein lak wat prangai...tp ein dh bgtau kat dia awl2, klo ein mrajuk xyah pujuk...nnt ein yg akn cari dia sendiri..mlm td webcam dgn mr.N sampai ein terlelap...cian dia...hurmm, cepat la semua ni berlalu

hurmm, ein nak tny...bape ye harga sweater yg utk g oversea tu...alaaa, sweater yg utk musim winter tu la...siyes ein nak bli..x tahan sgt dh sejuk kat opis tu...smpai ein menggigil2 harini..ni dh start sakit kepala balik..rasa nak demam pun ade...siyes mmg x larat lgsg arini..xtau la nape kesihatan down sgt2...ein x penah sakit2 mcm ni...dl nak tgk ein sakit pun susah..klo demam gitu2 pun blh di kira...

nah...ein tepek muka org x sihat


 time ni mmg giler sejuk dah...rasa x ckup dgn sehelai sweater tu




nmpk sgt kan muka org x sihat...mata pun merah..hari2 kena tegur dgn cik sbb muka terlalu pucat


*psss.....
xde org nak bg ein kad raya
n duit raya ke???
agagaggaa


 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal