Saturday, January 1, 2011

happy new year

diary miszgarfien


happy new year kepada semua

macam mana dengan sambutan tahun baru kalian?? seronok tak??

ein tak sambut pun...cuma di temani airmata je..permulaan tahun baru yang dimulakan dengan perkara yang sedih...benci nya..........memang ein tak letak ape2 azam untuk tahun baru ni...ein ikut je rentak kehidupan ni..gembira ke, sedih ke...sama je...

mulai tahun baru ni, takde lagi kisah cinta dalam hidup ein...cukup la derita yang ein pendam kan selama ni..ape yang telah tersurat buat diri ein, ein redha dan terima semuanya...

sekarang ni, ein fokus pada kerja je..tu je la yang akan menjamin hidup ein..ada rezeki, ein akan sambung belajar balik..bila, belum tahu lagi...ein nak tingkat kan prestasi kerja..cakap2 orang di belakang ein, ein dah xnak ambk kisah lagi..biar la..mulut mereka..

hope tahun ni, ein dapat ape yang ein hajatkan..ein akan cuba segigih gigihnya untuk dapat kan sebelum pertengahan tahun...moga murah rezeki ein nanti...

ok la...itu je la..tak ada ape yang menarik pun..cerita kursus genting, kalau rajin ein update ye...gambar takde sebab kamera tak bawa then hp lak buat hal

semoga tahun baru ni, ada sesuatu yang indah

4 org kwn gapil on "happy new year"

~Miss_eiyDa ~ on Saturday, January 01, 2011 7:09:00 PM said...

ein kena kuat ok! heppy new year!

..::..ein..::.. on Saturday, January 01, 2011 7:28:00 PM said...

sis eiyda...

thanks sis sbb selalu support ein..ein cuba utk kuat ye..

::alwaniamalini:: on Saturday, January 01, 2011 9:03:00 PM said...

selamat thn baru! tutup buku lama, buka yg baru ok! :)

..::..ein..::.. on Sunday, January 02, 2011 10:12:00 AM said...

alwaniamalini...

happy new year buat kamu juga....insyaallah...

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal