Thursday, January 20, 2011

myvi 1.5

diary miszgarfien


sekarang ni perasaan nak beli kereta memang tak boleh cakap la...ein cuba juga untuk dapatkan dalam tahun ni...tapi kan, ade masalah sikit la...

dari segi kewangan, insyaallah...kena disiplin sikit la...dah sampai target, baru boleh fikirkan pasal booking and benda2 lain...maybe ein akn buat sesuatu untuk kukuhkan kewangan...tapi, kena fikir masak2 dulu..berbaloi ke tak ein buat macam tu

masalahnya sekarang ni, myvi nak keluarkan enjin 1.5 kan...harga dia mesti lagi tinggi dari myvi sekrang ni...member ade bagitau maybe harga dalam lingkungan rm58k - rm60k camtu la...agak mahal gak la tapi berbaloi kot dengan enjin 1.5 tu....then, myvi juga akan keluarkan myvi 1.5 SE dalam bulan jun if ein tak silap....

adoooiiiii.....makin dekat ein nak booking kereta, makin banyak lak pilihan yang ada...banyak benda nak kena ambil kira...lebih2 lagi dari segi kos...

ada tak sesapa yang tau design myvi 1.5 ni macam mana...share2 la dengan ein


1 org kwn gapil on "myvi 1.5"

Cinta Lea Ixora on Thursday, January 20, 2011 1:10:00 PM said...

NT NK TUMPANG BOLEY? HEHE

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal