Wednesday, January 12, 2011

a new me??? maybe....

diary miszgarfien





ein tau ein jarang tinggal komen or cap kaki gapil kat mana2 blog yg ein singgah...ein memangg suka baca blog2 yang berupdate..setiap entry tu ein akan baca sampai habis...just be a silent reader je...mana2 blog yang ein follow tu, jangan berkecil hati ye kalau ein tak komen ape2 kat setiap entry kalian...jangan lak fikir ein tak jenguk rumah kalian...mana yang tinggal jejak kat shoutbox tu, ein buat kunjungan balas dan tinggalkan jejak balik...

banyak juga kisah2 yang ein ambil untuk di jadikan iktibar, penguat semangat dan menambah ilmu untuk diri sendiri...selalunya ein suka baca blog yang berunsur peribadi...kisah kehidupan mereka seharian..

dari situ juga, ein belajar mengenal erti kehidupan ni...selalu ein rasa, ein adalah orang yang paling down or malang...tapi, ein sedar ein harus bersyukur dengan semua ni..ada insan yang lebih malang dari ein..tapi mereka tabah, mereka kuat...ein kutip semangat mereka dan semat kan dalam diri sendiri..i have to be a new me...boleh ke??? insyaallah...kena muhasabah diri banyak2..

kadang2 ein suka design template blog mereka...kreatif sangat2...ein dah tak rajin untuk perah otak fikir pasal template...kekangan masa membataskan segalanya...kadang2 jelles juga tengok blog orang lain...cantik2, lawa, smart dsb....tapi blog ein dari dulu sampai la ni, memang cenggini je la...simple yang teramat...teringin nak tukar template tapi tak pandai...hehehehe

ade sesapa sudi design template untuk ein tak????


2 org kwn gapil on "a new me??? maybe...."

Rara Nasiha on Thursday, January 13, 2011 12:13:00 AM said...

bila join blog ni, banyak benda yang boleh kita belajar. banyak info yang kita dapat. best. :)

..::..ein..::.. on Thursday, January 13, 2011 8:20:00 PM said...

rara...

yup..betul tu..byk sangat benda yang boleh kita pelajari...

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal