Wednesday, January 5, 2011

ppum again???

diary miszgarfien


ppum again??? hehehe...rumah kedua kot..tetiap bulan ada je nak kena pergi ppum tu...isshh...ape la ein ni kan...ade best dan tak best nya lepak ppum tu...bestnya, tak payah pegi keje...hohoho...pastu boleh beli kuih pau, waffer coklat dan makan ape yang ein nak...hahaha....yang tak best pulak, asyk teringat kat mr.N je la...ye la, dia penah teman kan ein masa admitted ppum dulu tu...penah teman kan ein jumpa doc...lagipun, company dia ada buat keje kat ppum tu..tak tahu la kalau dah habis keje tu 

harini ke ppum sebab ada appointment dengan dentist...so, bermula la lagi satu fasa ein dengan ppum...kes perut pun tak selesai lagi...hope appoinment bulan 3 nanti, adalah yang terakhir...bukan ape, rasanya ein dah sihat sepenuhnya...sakit2 perut biasa tu, normal la kan..cuma ubat je la kena standby...

hurm...tadi.......terpandangkan seseorang...memang ein tertoleh banyak kali la...siap tengok orang tu sampai hilang dari pandangan mata ni la...raut wajah dia, dress up dia, stail rambut dia...memang hampir2 sama dengan mr.N....cuma beza nya, mr.N tinggi, cerah dan tegap...mamat tu lak, takde la tinggi mana...memang hampir2 sama la...banyak kali ein toleh untuk pasti kan itu bukan mr.N...hurm...how much i miss him....

hurmm....isshh....tak baik mengeluh tau...rasa masih berat lagi bahu ni dengan benda ni...i wanna see him...untuk yang terakhir kali pun takpe..cuma nak dengar penjelasan dari dia..bukan mengelakkan diri macam ni...itu je...takpe la...ein masih mampu bertahan...

errrmmmmm, esok taknak keje boleh tak...agagagga...ein takde mood la nak keje minggu ni..tak tahu kenapa mood nak pergi keje tu down sangat2...aiiisshh...nak kena ein ni ye...hehehhe....


0 org kwn gapil on "ppum again???"

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal