Tuesday, January 11, 2011

rindu tweet2

diary miszgarfien


macam tak jadi je semangat baru ni...ekekeke...lantak la...sekarang ni fokus untuk diet dulu...ceeh, diet ke...padahal baru lepas melantak coklat...hehehe

tadi dah isi maklumat untuk induksi..tapi bukan induksi kena isi borang on9 ke...isshh...ein pun tak pasti lak...bulan 4 ni exam..buku tak beli lagi...lalalalala..bulan depan la baru beli buku..karang beli lambat2, tak sempat lak nak baca

sebenarnya kan, ein rindu nak tweet2 macam dulu...riuh je timeline tu..gelak tak hengat dengan kawan2 twitter...sejak dah keje ni, dah takde masa nak bertweet sangat..mood nak tweet pun takde...dulu memang aktif gak la kat twitter...24jam kot ein ngadap twitter tu..sampai abah bising ein terperuk dalam bilik je...hehehe

tapi, makin lama makin ein menjauh dari twitter tu..rasa tak best dah..baca je la ape yang diorg update..nyampuk kejap2 je..kalau bulan puasa, lagi meriah...masing2 taknak mengaku kalah nak twitpic juadah berbuka..hahaha...

ade yang tak sedar pun ein takde kat twitter tu...ye la, siapa la ein ni kan..tak glamor macam kawan2 yang lain..hehehe..

dulu penah ein merajuk kat twitter tu..gara2 seseorang..tapi tak boleh tahan la kalau sehari tak tweet..rasa macam ade yang tak sempurna je...wikiki...

siyes ein rindu tweet2...kawan2 twitter...rindu sangat2..

8 org kwn gapil on "rindu tweet2"

lemonade on Wednesday, January 12, 2011 12:29:00 AM said...

ein... org dh x kuat lagi nak hadapi semua ni....... :'( knp baru skrg Allah nk tnjuk, knp x dr dulu....:'(

ChuyRy™ on Wednesday, January 12, 2011 8:38:00 AM said...

sedihnye bace T_T

adik pon kalau sehari x tweet mmg x sah..haha..mmg tgk diorang gelak2..menyampuk pun macam x di layan..sedih..hu3 T_T

..::..ein..::.. on Wednesday, January 12, 2011 1:23:00 PM said...

lemonade...

nape ni elis...ape yg dah jadi..pm ein ye kalau nak citer ape2..tabah kan hati tu..kuat kan semangat

..::..ein..::.. on Wednesday, January 12, 2011 8:04:00 PM said...

chuyry...

eh..bukan adik still aktif lagi ke tweet2..

Lara D'yuni on Thursday, January 13, 2011 10:29:00 AM said...

lama nya xbuka tweet

AyongQiela on Thursday, January 13, 2011 3:07:00 PM said...

kakak, sy rindu awak kt twitter. time kasih.

bile nk lepak lepak lagi?
rindu tahu!

..::..ein..::.. on Thursday, January 13, 2011 8:20:00 PM said...

lara d'yuni...

haaa ape lagi...jom lerr tweet2...heheh

..::..ein..::.. on Thursday, January 13, 2011 8:21:00 PM said...

ayong...

miss u too dik...hehehe...jom3 kita lepak nak x??? ngeee

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal