Tuesday, January 4, 2011

diary miszgarfien


takde ape yang best pun harini...datang kerja pagi tadi longlai je...then pukul 9 meeting...ye, meeting je la keje ein ni...tapi meeting hari ni best la juga...jumpa semua PTTM..tengok gelagat diorang...seronok..yang tak best nya, bilik meeting tu dah macam eskimo..sejuk beku..nak2 bagi orang yang tak sihat macam ein ni kan...hehee

tengahari ein cabut...tak larat woo..tapi nak cabut tu pun banyak dugaan..puan nak ni, tuan nak tu..addooii..tak boleh nak fikir..esok ada audit negara lagi..lagi??? grrrr...nasib la...esok ein takde kat opis...

singgah CIMB daya bumi..adeehhh...customer tak ramai tapi lembab...sorry la kalau ade orang cimb baca blog ni...cuma ein cakap benda yang betul..customer dalam bank tu boleh di kira..tapi setiap sorang tu ambk masa dekat 15-25 min kot..kenapa kalau bank yang sesak tu, laju je staff diorang buat keje eh...

dan....kerana terlalu lama la duduk kat bank, tadi pegi hospital, klinik ruka ppum dah tutup...ein sampai tepat2 pukul 4 tapi tak sempat juga...mereka suruh ke emergency...hurmm, bila dah ke situ, lagi lama la ein bertapa kat hospital...doktor cakap, if hari khamis tak baik demam, kena datang hospital lagi...lagi???? gggrrrr...esok pun ein ke hospital sebab ade appointment...haaa elok la...minggu ni keje ein duk ulang alik hospital..best woooo...hampeh ok

minggu ni ikut kan memang busy..tapi nak wat macam mana...minggu depan baru boleh fokus betul2..ni pun, ade je yang call...adeeehh...sabor2


*tadi tanya pttm selangor...ade kosong tak...dia cakap ade je...wink3..boleh je kalau nak...tapi kena dapat persetujuan dari bos la...hehehe...f29 taknak lepas kan..hurmm...macam sayang lak nak tinggal kan opis tu...tapi tengok la macam mana nanti*

0 org kwn gapil on " "

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal