Tuesday, January 18, 2011

tekanan

diary miszgarfien


hurmm....2 3 hari ni ein rasa tekanan je...nak marah, tapi tak terluah...nak merungut, tp diam...ape kena entah dengan diri ein sekarang ni...punca utama, sebab keje

memang keje ein sekarang ni dah cukup bersyukur sangat..memang enjoy la...tak relax sangat, yak terlalu buzy....eh ye ke??? sape kata tak busy...kalau tak nye, takde la ein rasa tekanan 2 3 hari ni....ni semua gara2 senarai nama yang ein kena copy dari word, masuk ke excel...kalau yang tu, takpe lagi kot...tapi yang ein buat sekarang ni, kat word tu sendiri ade format dia..then nak masuk excel ikut format yang ein buat, dah tak boleh

bukan sikit benda tu...mana yang boleh copy, ok la kan...mana yang tak boleh, memang jenuh nak taip satu2...dah berapa hari ein buat, tapi tak gak siap2...kang tak pasal2 kena fire je

lagi pun..............bila perasaan tu datang lagi, memang ein rasa tertekan sangat2...dengan keadaan sekeliling lagi..ein ni dah tunggu masa untuk tumbang dan give up je...ye, ein dah hampir jadi pengalah...ade ein kisah??? lantak la...

pada yang nak cari kan some1 untuk ein, thanks but no thanks..ein hargai niat kalian...tapi, biar la ein begini...hati ni terlalu sayang pada mr.N....susah untuk ein buang dia dari dalam hati ni...buat masa ni, biar la begini...


1 org kwn gapil on "tekanan"

~ Le3n's diari ~ on Tuesday, January 18, 2011 11:02:00 AM said...

nak mintak mia n irfan datang tulung wat keje lg ke cam smlm...hikhikhik..

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal