Friday, January 28, 2011

diary miszgarfien


weeeehuuuuuuuu....almost a week kot ein menyepi...semalam pun post just buat syarat je...im really2 busy la lately ni...dengan penat lagi..balik rumah dah takde mood nak on9

before tido je la check email then tidur terus..life yang agak hectic gak la minggu ni...2 hari driving habis lenguh2..mana tak nya, stereng kereta tu agak keras..huhuhu...jalan jammed tak kisah lagi...takpe3...tunggu la den boli kereto baru nanti..hehee

ada permintaan minta ein beli kereta before raya...huhuhu...sempat ke..duit ein belum cukup la...ein buat kira2 pun, still tak cukup lagi..macam mana ni...

nak buat tabungan derma ikhlas boleh tak...agagaga....tengok la camne nanti ein usaha kan...tapi kan..................ein belum decide nak beli kereta ape lagi...camno ni????


2 org kwn gapil on " "

EyCa ZaKaRiA on Sunday, January 30, 2011 8:48:00 AM said...

aku cdgkan ko beli mini cooper mr.bean tu...klu ko tlanggar orang kete ko steady je ein...xkemik pon...hihihihih

miszgarfien on Sunday, January 30, 2011 10:41:00 AM said...

eyca

kalau ko sponsor, kompem aku rembat kete tu...amacam???? hahahha

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal