Wednesday, February 23, 2011

atas permintaan echah

diary miszgarfien

ekekekeke....tadi lepak blog echah jap....rajin betul dia upoad gambar2 kenangan dolu2...hehee...gambar masa zaman kami belajar...

kitorang bukan dari course yang sama...dia ambk DKA, ein ambik DKE...tapi kami rapat sampai sekarang...hehee...kepala sama2 masuk air...yang paling utama, sama2 hati tengah berderai...hahaha...

den syg gilo kek budak chubby sorang ni...taktau la napo..mayb sebab dia kawan yang sangat2 memahami...kalau dia marah pun, tak pernah simpan dalam hati...sebab dah tau perangai masing2 kot...hehehe...

paling best, kacau dio tido...agagaga..akan ku kejut sampai dia bangun...paling ein hangen sekali, kalau mandi tu takde 1jam, x sah...hampeh...tu yang jenuh duk ketuk pintu bilik air suh dia mandi cepat2...rasa macam nak buat bilik air seketul kat luar khas untuk dia sorang je...pastu keluar bilik air, sambil tersengih2....keh3...hampeh betul

chah yo....gmbr kita berdua mana ado sangat...satu ni je kot yg ada...kalau ado pun, gambar banyak dah hilang...tak tahu la camne leh hilang...lebih2 lagi gambar last anual dinner tu....uwaaaaaaa...


ni la echah...sama2 chubby time ni...hehehhe


ni lak dengan mira...terserlah ke'chubby'an ein kan...huhu *sila abaikan meja kami tu ye*


rasanya time ni kena merentas desa kot...














time ni ein dah susut sikit...heheheh....with linny n eyla...ni last sem dah...


mengabadikan kenangan pada last sem





sebenarnya upload banyak dah tadi...tapi daku delete balik...hohohoho...lenkali je la ye daku upload balik..lagipun kualiti gambar tak berapa nak cantik la...sedih je banyak gambar kenangan dah hilang













2 org kwn gapil on "atas permintaan echah"

EyCa ZaKaRiA on Thursday, February 24, 2011 1:25:00 AM said...

eheheee....aku nak hambek gambar tuh...edit lawa2 masuk lam blog aku aa...nnti aku tulis cerita psl kite sebelum aku kena penyakit alzhimer a.k.a nyanyuk arr...hihihihi...wah...pjg lebau ko bcerita psl aku ye...nk kene neh...dush3...ngeee~

miszgarfien on Thursday, February 24, 2011 7:51:00 AM said...

eyca...

hehehhe...ambik la...tu pun den adjust sikit2 bagi clear..harus la citor pnjg lebau...wahahaha..

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal