Monday, February 7, 2011

bebelan di malam hari

diary miszgarfien


tetiba malam ni dapat ilham nak edit blog...tapi percubaan demi percubaan, tetap jua begitu..nama je keje bahagian IT tapi otak ein takde langsung kearah itu..

buat ape pun kena ada yang ajar n tolong..kalau buat sendiri, ada saje yang error..camne eh nak buat tanpa error..buat benda yang simple pun tak jadi...contoh nya buat blockquote...macam hampeh je la...ishh...semua step ein follow..tak cukup 1, 10 tutorial kot ein follow walaupun semua nya bagi tutor yang sama..weeennggg betul la ein ni...keh3

bila tengok orang lain buat sekali je dah jadi..memang kagum la..dari sehari ke sehari ke duk design nak ubah cat blog ni...ilham tu datang sekerat je la..rasa cam nak upah orang buat kan je...huhu..

ein berblog pun dah nak 2 tahun..walaupun ein tau blog ni entah ape2 n takde pembaca, tapi tak salah kan kalau nak cantik kan untuk diri sendiri..ye la, kalau dah owner pun cakap tak comel, apetah lagi orang lain kan....wuwuuu

siyesly....ein perlukan bantuan untuk edit blog ni...pleeeeeaaasseeeee...help me...dalam kepala ein, cuma nak ubah header n footer je..taknak lari dari konsep pink putih n garfield...tu trademark ein..kalau ada sesapa yang sudi bantu, bagitau la ein ye...tinggal kan komen ke...

owh ye...btw, pandai kalian2 cari kotak jerit ein ye...ngeeeeh3...aritu sesaja je test buat hide kan kotak tu...mula2 ada gak masalah..tapi hasil usaha menggoogle, jumpa juga la blog yang ajar secara detail..dan, akhirnya jadi la juga...itu pun ada rasa nak edit lagi....hehehe


2 org kwn gapil on "bebelan di malam hari"

amal on Monday, February 07, 2011 9:02:00 AM said...

sape kata xde orang baca. saya baca ehehe..

huhu sama la saya pon, nak tukar layout tapi tak reti ehehe..

neway, sy suka layout awak ni.. simple and senang dibaca! :)

miszgarfien on Monday, February 07, 2011 11:05:00 AM said...

amal...

hehehe..thanks la baca...xde ape pun dlm blog comot ni..blog ni pun terlalu simple..xde ape...hehe

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal