Tuesday, February 8, 2011

i am already in kelantan

diary miszgarfien


alhamdulillah....dalam pukul 5 petang, ein dah selamat sampai ke kota bahru, kelantan...gerak dari KL dalam pukul 9 lebih macam tu la...then berhenti berapa kali untuk isi minyak, isi perut, isi ape yang patut la...hehehe

peerrrggghhhhh....hampir 1 hari perjalanan...nasib la ein naik kereta...kalau naik van, mau patah pinggang ni kot...sempat gak la ein on9 dalam perjalanan tadi...buat hilang kan bosan je...bila sampai kat tempat yang takde line, off je la...hehe

penginapan, hurrrmmm....ok la...janji boleh tido dah cukup...yang penting murah...save budget sikit...agagaga...dari segi makan lak, no komen...sebab dinner pun ein makan satay je kat bachok tadi...pastu layan ombak kat pantai...suka suka suka...hehee

pantai la tempat yang ein nak sangat2 pegi...duduk berjam2 kat pantai tu pun takpe...tenang je rasa nya...kan best kalau dapat buang semua masalah hati ni dalam laut...then ombak bawa pergi...mesti tenang je ein rasa nanti

ni pun, ein duk berkira2..nak msg mr.N bagitau dia ke tak...kalau bagitau pun takde respon...tapi kalau tak bagitau, rasa macam ada yang tak kena je...dear, sorry ye if ein tak bagitau...tapi naluri ein bagitau, yang kamu still baca blog ni...

ok la...esok dah start buat keje...so, mau masuk tido la...sepanjang jalan, ein tak tido langsung...huhu....so, sesapa yang berada di kelantan yang nak jumpa ein, bagitau je la...nanti kalau free2, boleh lepak2....insyaallah

ok la...nyte all


0 org kwn gapil on "i am already in kelantan"

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal