Sunday, February 20, 2011

malam terakhir di kelantan

diary miszgarfien


malam ni, malam last ein n team keje kat kelantan ni...esok lepas siap semua kerja, terus gerak balik kl..pukul berapa tu, tak sure lagi...

12 hari kami di kelantan...macam2 pengalaman kami dapat kat sini...walaupun kami 1 pejabat kat kl tu, tapi tak pernah nak rapat...bila dah kena outstation, baru la kenal hati budi masing2..memang enjoy sangat2...dalam masa 12 hari ni juga la kami dah tawaf 1 kelantan...semua daerah kami jelajah..semua tempat yang best macam wakaf che yeh, rantau panjang, pengkalan kubor, pasar siti khadijah, pantai cahaya bulan, mandi kat pantai irama...semua tempat la

dan yang paling tak boleh blah, masing2 berat badan naik 5kg kot...kah3...dengan ein sekali jadi moolat....seluar slack keje dah tak muat...pipi dah montel...wakakaka...balik ni diet gegila la

yang penting, ole2 utk mak abah, abg kkak, adik2 n 2 orang budak notty tu semua ada...jenuh pusing 1 kelantan untuk cari barang2 mereka...rasanya balik ni ada yang nak kena claim kot...hahahaha...rasa puas sangat2

ingat malam last ni nak lepak kat pantai...tapi penyelia taknak sebab kereta baru basuh...hahahaha...ape la..nanti balik mesti rindu kat pantai..takpe la...ada rezeki nanti, insyaallah nak datang kat sini lagi...

ok la....nak tido...nak rehat...esok nak jalan jauh...doa kan perjalanan kami selamat ye

im gonna miss everything in kelantan...


0 org kwn gapil on "malam terakhir di kelantan"

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal