Saturday, February 12, 2011

diary miszgarfien

masuk hari ni dah 4 hari ein kat kelantan...banyak gak tempat yang ein dah pegi...tapi selalu nya tempat yang sama la..macam ridel, panrai cahaya bulan, wakaf che yah, kedai makan petang...

malam ni dah 3 malam kot ein lepak ridel...then diorg ajak pegi wakaf che yah lagi...hurmm tak larat la nak pegi..mengantuk sangat harini..keluar naik kereta pun tido je..masuk kereta terus rasa nak terlelap...then asyk makan je...dah kenyang pun kena makan gak..

rasa agak bosan gak kat sini..nak pegi mana2 tak boleh sebab takde transport...duk terperap dalam bilik je la...hohoho...lupa lak...esok nak pegi berkelah kat pantai irama...belasah je la...janji have fun...

dah berapa kali lepak PCB pun still tak boleh nak buang masalah kat hati ni...lagi rasa dekat dengan dia adalah...rasa nak tulis surat letak dalam botol pun ada gak...

setakat ni, ein still takde mood nak bergambar...entah la...im happy in here but..........my heart not here...always with him...damn, i miss him a lot


0 org kwn gapil on " "

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal