Monday, February 7, 2011

doakan saya ye

diary miszgarfien


nak celoteh panjang2 boleh tak...agagaga...mana la tau nanti tak dapat nak update blog comot ni...agaga..

esok pagi ein dah gerak ke kelantan..lama dah ein tak jejak kat negeri tu...last pun masa kecik2...tu je kot...dah bape tahun tu...ein pun tak berapa nak ingat sangat..esok mesti perjalanan makan masa berjam2...sure kebas punggung ni duduk lama2 dalam van tu...

entah pukul berapa la esok gerak..pastu entah pukul berapa lak nak sampai sana..pastu penginapan macam mana...satu lagi masalah, cukup ke duit yang ein ada...hurm...tu la yang paling ein risau kan..dua minggu tu lama kot..nak2 kalau kena berpindah randah..memang kena jimat sejimat nya tang makan n berbelanja..macam takde ole2 je nanti dari sana...sangat tak best ok

then, ade berita tak best...oleh kerana ein pegi kelantan ni sebab ganti orang...maka, orang tu ganti nama ein untuk terengganu...sangat tak best ok!!! ein memang nak sangat ke terengganu tu..nape tak ganti kan dengan nama ein kat penang..tak suka la macam ni..asyk kuciwa je nak pegi terengganu

maaf la kalau banyak sangat ein luah..sejak xde teman ni, blog comot gapil ni la teman ein...nak buat camne..takpe2...ein masih setia menanti...huhu

ein memang tak pandai packing beg la...issshhh....rasa macam tak banyak je ein bawa tapi kenapa beg ein dah macam orang nak pergi lama2...huhu...nak bawa bantal busuk ein pun dah tak boleh....ngeee....bukan bantal busuk ok..bantal wangi...hahahaha

dah3...cukup3...kang semua benda tal settle lagi...nak check balik kot2 ade yang tertinggal ke...kang payah lak jadi nya...tapi yang penting, UBAT harus la bawa...ubat gastrik sudah....hehe..ok la ye...esok before bertolak, kalau sempat, ein update blog comot ni lagi ye

doa kan perjalanan ein dan rakan2 sekerja, selamat sampai dan selamat pulang...



*sy rindu mr.N
rindu sangat2
kalau blh
nak berborak dgn dia



4 org kwn gapil on "doakan saya ye"

amal on Tuesday, February 08, 2011 8:22:00 AM said...

jgn risau, makan kat kelantan murah :D
selamat jalan!

ChuyRy™ on Tuesday, February 08, 2011 8:17:00 PM said...

kelantan pon best jgk..hehe..semoga selamat ye :) bawak balik ole2..heeee

miszgarfien on Tuesday, February 08, 2011 10:48:00 PM said...

amal...

hehehe...mkn x kisah sgt...kang nak beli pape, xde duit x syok laaa

miszgarfien on Tuesday, February 08, 2011 10:49:00 PM said...

chuyry...

alhamdulillah sis dah selamat sampai...nak ole2 ape...bkn adk baru balik dr klntn ke?? huhu

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal