Thursday, February 24, 2011

diary miszgarfien


perpisahan kali ni, betul2 memberi tamparan yang sangat besar dalam hidup ein...bukan ein tak boleh terima cuma terlalu banyak kesan nya dalam hidup ein..bezanya kali ni, ein mampu hadapi tanpa air mata...

lepas ni, maybe ein dah tak macam dulu...nak berkawan pun dah takde mood...seolah2 ein hidup dalam dunia ein sendiri...itu yang lagi bagus..sekurang-kurang nya, ein tak perlu nak memikirkan hati orang lain...dan tak perlu lagi ein susah hati andai hati ni dilukai lagi

walaupun ein jenis sempoi, jangan ingat dengan senang2 je nak ambk kesempatan kat ein..jangan nak buat sesuka hati atas duka dan lara yang ein tanggung sekarang ni...please ye, jadi la manusia yang berhati baik, yang ikhlas dalam berkawan...

entah ape yang ein merepek ni pun ein tak tahu la...tapi ada sesuatu yang ein cuba sampai kan..hormatilah orang yang berada di sekeliling kita ni..


4 org kwn gapil on " "

Cinta Lea Ixora on Friday, February 25, 2011 1:42:00 AM said...

ein, sabarlah hadapi segala dugaan hidup.. Allah knows d best for us.. stay smile.. :)

EyCa ZaKaRiA on Friday, February 25, 2011 6:38:00 AM said...

hmm...entah lain...susah nak bercakap pasal hati ni...kadang2 xsedar ttbe jd sedih je kan..ko jgn rsu..lama2 baik la hati ko tu..automatik tbuka untuk bkawan dgn org lain..janji pasni jgn letak harapan yg tinggi..klu jadi,jadilah..xjadi xpe..banyak lagi menda lain kt ley wat..skrg bkn zaman dlu2 lg..ko enjoy dgn life ko ngan kwn2..tu je yg boleh ubt ksepian ati ko tuh..ok babe..^^

miszgarfien on Friday, February 25, 2011 10:22:00 PM said...

lea...

insyaallah...maybe ada sesuatu yang akan terjadi yg ein xtau..alhamdulillah, ein mampu hadapi...lea pun, moga bahagia selalu ye...miss u dear

miszgarfien on Friday, February 25, 2011 10:23:00 PM said...

eyca..

hhuhu..tau xpe..sedih tu tidak la..cuma kerap teringat...bila tengok sesuatu, mesti bayang kan, kan best kalau dia ada di sisi kita...sama2 la kita hadapi nya ye

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal