Wednesday, February 16, 2011

saya si moolat..

diary miszgarfien

ok fine...pipi daku dah moolat...wowowowo...sudah terasa badan makin moolat...adoooii...ni baru seminggu lebih kat kelantan...agaknya kalau jadi warga kelantan ni, mau nya makin comey diri ku ini..huhu

mana taknya...nasi dalam perut tak habis hadam lagi, dah sumbat nasi lagi...orang kelantan memang terkenal dengan nasi...sarapan pagi kat sini nasi berlauk..tengahari nasi lagi...kang petang or malam, nasi lagi...waaaaaaaaa.....daku dah moolat

jangan kata ein sorang je...habis semua yang outstation ke kelantan moolat2 dah...yang dak lelaki, kompem la perut mereka yang moolat kan...hahaha...hari2 duk dengar rungutan seluar dah ketat...wakakaka

azam kami bila balik kl, NO NASI...wikiki...padahal setiap pagi pun cakap macam tu...tapi bila sampai kat kedai, no choice...kena gak makan nasi...huhu

ok3...balik nanti, sila diet dengan gigih ye...lalalalala

duduk kat sini, bukan makin dapat lupa kan mr.N...makin rindu, makin teringat, makin sayang adalah...gilo apo ein ni...ntah la...hari2 duk happy pun still tak boleh lupa kan dia..gelak tak hengat setiap masa..tapi tu la dia..rindu tu sentiasa ada...sentiasa hadir..

hari ni, diorg timbul kan isu, dak2 perempuan kat opis tu kebanyakan nya dah kahwin..tinggal berapa kerat je..salah sorang nye ein...huh, tacing jap...topik lain boleh tak...agaga...nak buat macam mana..ein pasrah je sekarang ni...

pasal gambar outstation, nanti2 la ein upload...kabel tepon tak bawa...nak transfer guna bluetooth, macam lambat lak nak send 1 per 1...banyak kot...sampai tepon tu pun dah wenggss....tetiba nak buat ayat ni la "abaaahh...............nak tepon baru...pleaseee" ngeeehh3



0 org kwn gapil on "saya si moolat.."

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal