Thursday, March 31, 2011

ada geng rupanya

diary miszgarfien




semakin hari, semakin hilang minat kat internet ni...blog pun dah kena abai..fb dengan twitter, on9 je lebih..takde buat ape2 pun..

buka blog, baca update dari blog2 yang ein follow

buka twitter, baca kisah2 yang ada kat timeline

buka fb, cari handbag or tudung or ape2 je yang menarik untuk beli on9

sekarang ni, dapat habit baru...kalau drive pergi keje, sampai kat opis dalam pukul 7..awal kan?? yup, sebab nak elak jammed kat highway..bila sampai kat parking, langit pun gelap lagi..mata pun masih lagi berat..so, ape lagi...rebah kan kerusi, ambik bantal busuk, pejam kan mata then zzzzZZZZZ

terbaik ok!!!

memang lena la...memula macam segan la juga sebab orang akan lalu lalang kat tempat parking tu..tapi kan..hari ni, baru ein tau...bukan ein sorang je kot yang buat macam tu...hahahhaa...tadi ade je orang lain tido dalam kereta...keh3...ada geng rupa nya

satu lagi habit ein

walau sesengkek macam mana pun, mesti nak beli sesuatu secara on9...tapi lebih kerap beli handbag or beg...mahal?? takde nya nak pergi beli yang mahal2...cari yang murah2 tapi berbaloi..tu la cara ein...

this week, rasa lemah sesangat..ok la, mau rehat...daaa


4 org kwn gapil on "ada geng rupanya"

amal on Friday, April 01, 2011 10:56:00 AM said...

first time tgk gambar cik gapil. cantik rupanya dia ehehe..

tak pernah lagi tido kat dalam kete kat parking ofis. penah buat kat rnr je. sebab ngantuk sangat. orang lalu lalang tak pedulik dah ehehe

miszgarfien on Friday, April 01, 2011 12:49:00 PM said...

amal...

tq amal..cik gapil ni biasa2 je..hehehe..banyak je gmbr cik gapil dlm blog ni..cuma mmg jarang letak gambar..

Cinta Lea Ixora on Tuesday, April 05, 2011 7:48:00 PM said...

waa.. ni mst da dpt kete nie kan?? :P

miszgarfien on Tuesday, April 05, 2011 8:53:00 PM said...

lea...
belum lagi la syg..no plate belum dapat lagi...hehehe

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal