Saturday, March 19, 2011

cerita semalam

diary miszgarfien


semalam memang nak tulis pasal benda ni...tapi tetiba je nak taip pasal narnia *salahkan tv3*...kebetulan hari ini pun mood tak seberapa nak ok gara2 lappy sayam ni buat hal..jap lagi nak hantar pergi klinik jap

aarrgghhh..ein semakin moolat...pipi dah semakin gebu


semalam ein kerja separuh hari je sebab sebelah petang nak pergi buat medical check up kali ke3...ye, kali ke3 bukan kali pertama..orang lain semua dah siap lama tapi ein punya dah nak setahun pun tak selesai lagi..tepat je pukul 12.15tghari, dengan pantasnya ein cabut dari opis dan menuju ke shah alam..kali ni ein buat medical check up di DEMC shah alam..before ni buat kat klinik kerajaan je..di sebabkan nama asyik naik je, tu yang ein decide buat kat swasta..cepat siap

ingatkan masalah lama tu dah tak timbul lagi and everything will be done...but, its not like what im thinking...again and again...damn...whats wrong whit me huh??

the blood still traced on my urine test..aarrgghhh, i feel like im gonna be crazy..


ni kali ke-3 ein buat medical check up..dan ketiga2 nya juga tidak lepas..camne ein nak comfirm kerja macam ni..bagi pengambilan bawah NKRA, pengesahan jawatan kitorang cepat sikit..sebab tu la ein asyk dapat surat dari JPA je..diorang minta hantar borang pemeriksaan doktor..doktor DEMC suruh ein ambik ubat antibiotik then next friday, datang balik...kalau dah takde darah, ok la...if not, doktor terpaksa sah kan ein TIDAK SIHAT TAPI BOLEH BERKERJA

damn!!!

terus mood ein berubah...ingatkan dah boleh submit borang tu..takkan nak cuti / keluar opis lagi..segan la..tengok la minggu depan camne...doakan ein, semuanya akan baik2 sahaja ye

balik basah kuyup sebab shah alam hujan lebat dan banjir..singgah opis mak sekejap sementara tunggu mak balik..dalam 5.30 petang nak gerak balik dah tapi ronda2 jap kat plaza masalam tu...ajak mak singgah habib, saja nak cuci2 mata..nak gerak awal2, still hujan lagi..dok belek belek belek dari barangan emas putih ke barangan emas kuning...dari cincin ke rantai, dari rantai ke gelang...eh, eeeeeeeeeehhh, eeeeeeeeeeeeeeeeehhhhh, lawa la....mak pun cakap lawa...bodek punya bodek punya bodek...*eheeeemm eheeemm*

tarrrrraaaaaaaaa



hek3...mana boleh tunjuk apa yang ein beli...nak beli sendiri tak mampu lagi..ada set dia..tapi tak mampu..mahal sangat..kalau kumpul duit dari sekarang pun, belum tentu nanti ada lagi..

MEKASIH MAK!!!

terus mood berubah tersenyum2...hilang dah badmood result medical check up tu...lagipun, kalau bukan belikan untuk ein, nak belikan untuk siapa lagi kan...itulah untung nya jadi anak tunggal perempuan...ekekkeke..



owh ya, btw, hari ni jadi adk ein yang bongsu...saja taknak wish kat dia...muahahhaha..memang kakak yang jahat kan...keh3

happy besday budak kecik...tahun ni UPSR, so study rajin2

3 org kwn gapil on "cerita semalam"

Darkbatman on Tuesday, March 22, 2011 12:25:00 PM said...

susah jgk kn nk dpt keje.. hebat 3 kali wt medical check up..mesti penatkan?

miszgarfien on Tuesday, March 22, 2011 10:15:00 PM said...

darkbatman...

keje dh dapat...cuma nak tunggu komfirm je...lebih dari penat kot sebab asyk nak kena cuti je..segan dh kat opis tu

Inspirational Jewelry Wholesale on Saturday, April 07, 2012 2:25:00 AM said...

tahniah dah dapt keje =)
blogwalking here

http://withfulllove.blogspot.com/p/study-and-work.html

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal