Sunday, March 27, 2011

exam..exam...semakin dekat, semakin malas..

diary miszgarfien

6 april nanti exam..buku dah ade..tapi mood nak membaca tu still takde lagi la...aaiiisshh...camne ni..ingat nak baca siang tadi, tapi lepas makan berger kenyang2, pi bantai tidur...memang terbaik la...

dari sehari ke sehari kata nak baca..last2, macam tu juga..ni yang rasa rindu kat zaman study dulu..boleh je nak stay up lelama untuk study..tak tidur siang..sekarang ni, pantang ada masa, kompem bantai tidur..kalau kena drive, kena tidur awal..sebab nanti drive sambil mata terkelip2 tahan mengantuk..bahaya betul

so, kena la gigih kan diri minggu ini untuk study..kalau tak, nanti diri sendiri yang menyesal tak sudah...cik gapil, sila motivasi diri sendiri dengan segera ya

kadang2 rindu nak ada orang yang bagi support..kalau malas, ade gak yang nak marah2 sayang..ada yang nak temankan ein study walaupun sekejap..i need to find something for accompany me larh..hahaha...beli patung jepun tu la, yang boleh bercakap tu...keh3


0 org kwn gapil on "exam..exam...semakin dekat, semakin malas.."

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal