Monday, March 14, 2011

hai hai hai

diary miszgarfien

salam....

haaaiiippppp...habis penuh sawang dah blog comot gapil ni...iissshh3...apo nak jd dgn ekau ni ein oiii

adoooiiii...nak buek camno..dah den takdo mood nak jenguk blog comot gapil ni..lagipun takde ape2 story yang menarik nak taip kat sini..nak citer pasal life, camni je la..biasa je..takde ape yang istimewa lagi..nak story pasal keje, sampai bebila pun kerja tu tak habis..

kesihatan macam biasa la..dia buek prangai lagi..baru 2 minggu lepas kot ein tak sihat..la ni dah tak sihat lagi..tapi malas dah nak jumpa doc sebab nanti mesti doc cakap suhu badan normal..lantak kan je la

hari ni entah ape penyakit pergi isi borang pertukaran kerja suka sama suka..tetiba je tangan ni gatal pergi klik2 isi borang..ngeeeh3...saje je..mana la tau nanti ada yang nak tukar..kalau terbuka hati ni, tukar je la...tapi separuh hati ni masih sayang kat tempat kerja sekarang..banyak benda boleh belajar..banyak pengalaman boleh dapat..boleh kenal dengan ramai orang tak kira pangkat.

ni bebudak dekat opis punya pasal la ni pergi kenalkan ein dengan website tu...takpe la..dah isi pun..tengok je la nanti macam mana ye

ok la..mahu rehat..i need my doctor!!!

errkkk

teeeeeeeeeeettt

but who is my doctor???

agagaggaga :)

0 org kwn gapil on "hai hai hai"

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal