Tuesday, March 1, 2011

meet my mr.S

diary miszgarfien

im sooo happy today...weeeehuuuuuuu

atlast....kami bertemu jua....dia berada dalam genggaman ein

happy sesangat la....tak tergambar dah perasaan ni

nak tengok mr.S ein ke...alaaaaaa segan la....hehehhe...biasa2 je


alamak....sekali salah upload daaaa....yang ni mr.Monkey nama dia...hehehe....

jap...jap ye ein upload

haaaaaaaaaa......

ok3....jap





taaaarrrraaaaaaaaaaaaaaaa



hahahaha....jangan tertipu dengan beg ni ye....

ein tak mampu nak beli yang tu....lagipun, besar sangat la model tu

beg ni limited...dapat as free gift




haaaaaaaaaa....

yang ni baru betul ein punya mr.S





hehehe...maroon gitu mr.S ein kan....semalam orang tu nak bagi warna biru ein taknak...

kebetulan ada warna maroon tu...tu yang ambk je...free pun

still tak boleh imagine camne rupa dia ye



ni la model nya...nokia c6-01

kalau nak tau spec pasal hp ni, klik sini


masa mula2 memang macam banyak masalah...hati pun macam berbelah bagi..bila baca review banyak2 pasal hp ni, ok la...ramai yang sudi bantu ein...setiap ape yang ein tak paham, ada yang sudi hulurkan bantuan

now, masih lagi terkial2 bermain dengan mr.S ni...malam ni tidur berteman kan beliau...hehehe

alhamdulillah, salah satu wish list ein dah tercapai...insyaallah, satu lagi akan tercapai dalam masa beberapa bulan ni...hope ein gigih untuk dapat kan beliau

ok la....nak godek2 mr.S sebelum tido

nite




3 org kwn gapil on "meet my mr.S"

Cinta Lea Ixora on Wednesday, March 02, 2011 10:41:00 AM said...

wahhhh.. hs br gitew :))

miszgarfien on Wednesday, March 02, 2011 10:12:00 PM said...

lea...

ngeeeee.....tp xleh lawan hp lea gak ^___^

ChuyRy™ on Thursday, March 03, 2011 7:00:00 AM said...

teringat gambar bear tu..avatar akak dulu..hu3..wah dah ada phone baru akhirnya..adik x boleh beli lg..belum cukup duit..hu3

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal