Saturday, March 26, 2011

memoriespleasegoawayfromme

diary miszgarfien


patutlah malam tadi gedik semacam je rasa rindu kat mr.N..tak memasal aku update blog tu..rupa2nya ada kena mengena dengan tarikh hari ni tapi 2 tahun yang lepas la

26 March 2009

first time dia berkias2 dengan aku..bersimpang2, berbelok2..tapi daku kan ala2 staright to the point...kata nya, dia nak jadi kawan yang lebih rapat..dia rasa ada sesuatu..

tapi...time ni, daku tolak..sebab daku taknak dipermainkan lagi..time ni baru break up dengan sesorang..so, cakap dengan mr.N, kita kawan la dulu...

maka, berkawan la kami atas dasar kawan tapi mesra...ekekek..dalam hati ada taman tapi taknak ngaku lagi..biarkan dulu...taknak merana lagi..taknak kecewa lagi

........................................................................................................................................


itu cerita 2 tahun lepas ye...jangan ada yang salah paham pula...sekarang ni, kalau boleh nak putar balik masa tu...semuanya dah jadi kenangan..kenangan yang sukar untuk ein padam kan...dan, kalau kenangan tu nak hilang pun, biarla ia hilang dengan sendiri nya...

hari ni mood layan lagu ana raffali - tolong ingat kan aku  





saya harap, awak dapat ingat semula kenangan kita..sebagaimana mana awk berusaha untuk dapatkan nya..sekarang, awak buang begitu sahaja

saya tidak mampu untuk berharap lagi..saya redha..saya serahkan pada Dia

0 org kwn gapil on "memoriespleasegoawayfromme"

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal