Friday, March 18, 2011

N for Narnia = mr.N

diary miszgarfien


dah setengah jam berlalu, baru ein tau kat tv3 tu ada cerita narnia..tetiba rasa sebak...sebab ni cerita feberet mr.N..peminat tegar kot..cerita feberet ein lak, citer pirate of carribean tu..

ein tak seberapa sangat dengan narnia..penah la juga tengok tapi tak semua episod..kalau pirate tu, ein tengok semua episod...best sebab kelakar...

so, starting minggu ni, setiap hari jumaat pukul 10 malam, rasanya ada cerita narnia...ein akan try untuk follow semua episod narnia ni...

mr.N, agak2, awak tengok tv3 tak...ada cerita feberet awak kan...tapi mesti awak jawab, dalam external harddisk awak ada semua episod..

takpe la..ein tengok sorang2 je la

i miss him so much

0 org kwn gapil on "N for Narnia = mr.N"

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal