Wednesday, March 9, 2011

something happen

diary miszgarfien


arini tinggal sorang2 kat unit...5orang outstation, 3 org pergi shah alam, sorang cuti, sorang sentri..memang gile hectic la harini..tak berhenti buat kerja..makan tengah hari pun skip je tadi

ok...bukan ni yang nak bagitau..before balik, macam biasa kena kemas barang masuk dalam stor..then ade something yang jadi..ok, siyes ein rasa tak best...hati tak tenang dah ni

keluar dari opis petang tadi, ein hampir2 langgar orang...ampun encik...saya tak sengaja...nasib ein sempat brek...orang tu pun terpaksa brek emergency n hampir2 jatuh...Ya Allah, nasib la orang tu takde ape2..orang tu pun pandang ein dengan pandangan marah...

otak ein tak boleh nak fokus petang tadi...sikit je lagi nak kena orang tu...jalan tu simpang 4...ein ingat dah takde kenderaan...tak sangka lak ade motor...

entah la...hope masalah opis tu esok boleh selesai..kalau tak, memang tak tenang langsung dah hati ni...moga2 takde ape2 la...

2 org kwn gapil on "something happen"

nurul asyikin(kak chik) on Wednesday, March 09, 2011 11:57:00 PM said...

segan gok,,mujur xnmpak muka,,,cntik la blog awk,,,huuuu,,ada pakwe er?ala sweet sgtt,,doakan kekal smapai akhir,,

miszgarfien on Thursday, March 10, 2011 1:54:00 PM said...

nurul asyikin...

hehehe..mana ade cantik blog ni..comot adalah...pakwe?? xde la awak..dia bukan milik saya.. :)

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal