Wednesday, April 13, 2011

harini kita enjoy

diary miszgarfien

ni la rupanya meje cik gapil pada hari2 biasa....sangat berserabut dan berselerak...tapi yang ni kira dah kemas la sikit...dah susun2 kertas2 tu...then boleh dengar la cik gapil histeria...wikikiki

harini kita enjoy ok...tiada lagi jeritan histeria, tiada lagi call untuk cik gapil, tiada lagi semua tu..ekekekke...sebab nya hari ni cik gapil jadi sentry...jadi penyambut tetamu kat opis...so..........cik gapil bebas beronline sepuas2nya hari...wahahahha



ni la peneman ein...wikiki...b'fast tu di taja oleh encik kakak ipar yang telah menggoda cik gapil untuk membatalkan puasanya pada hari ini....kejam kan..hahahahhaaa...saje nak mencuba berger b'fast kfc yang baru tu..not bad gak la cuma cheese kat atas roti tu hitam...hangus kot..




ish3.....sape la dak yang comot sungguh ni....dak comot ni baru nak belajar pakai shawl...still lagi rasa macam kelakar kalau pakai shawl....


jangan marah ye kalau hari ni blog comot gapil ada banyak update...ni semua disebabkan cik gapil berasa bosan menjadi sentry...maceeehh



alaaaaaaaaaaaaaaaaa......kalau jadi sentry, tak boleh balik awal..huhu...tak boleh lagi nak usha si sweet boy tu...wakakkaka....ok3, jangan ambk serius...tiada sesiapa pun...sekadar untuk menceriakan diri je



4 org kwn gapil on "harini kita enjoy"

amal on Wednesday, April 13, 2011 4:46:00 PM said...

kemasnye meja dia.. meja saya lagi berselerak huhu

miszgarfien on Wednesday, April 13, 2011 4:49:00 PM said...

amal..

hahaha, cuba baca betul2...time gmbr tu dh tersusun sikit..kalau x, lg teruk

dark on Saturday, April 16, 2011 9:29:00 AM said...

hehe...nk pnjam hp tuh leh??cam best jer

miszgarfien on Saturday, April 16, 2011 3:38:00 PM said...

dark...

haip3...babab kang..hp x hbs bayar lg tu...keh3

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal