Sunday, April 17, 2011

jatuh saham sudaahh

diary miszgarfien


perrgghhh....harini best je kan...sejuk je...mendung...hujan sepanjang siang...best3

sekali....................

banguuuuunnnnnnn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

adooooiiiii

habis musnah impian ku untuk bergulem3 lebih lama dalam comforter....

keh3

tak pasal pasal kena hantar adik pergi buat ic...pergi ke klang tapi hampeh...boleh pulak tutup..so, terpaksa la ke shah alam...lucky they still open...kalau tak, memang sesia je la kan drive laju2 ke sana..

dalam masa 10minit dah siap...ye la, orang tak ramai kan..so, lagi 2minggu baru boleh dapat ic tu..dah alang alang ke plaza masalam tu, ambik kesempatan la untuk ronda2..walaupun plaza tu takde la yang best kan, tapi boleh la untuk shopping sikit2...tadi dah aim selipar school...warna merah ok...hahahha....sekarang ni ein giler warna merah la...

tapi yang tak bestnya kan kan kan.....sepanjang hari duk usung si abg...habis jatuh saham cikYa...ape la abg ni...boleh pulak nak bergayut aje...taknak pakai selipar...sabo je la


ni baru si abg....nasib la si adik belum pandai berjalan lagi....kalau tak, habis la daku....jatuh saham cikYa tau....tak memasal orang ingat si abg anak cikYa...errggghhh, daku belum berkahwin la...im SINGLE ok...hahaha...

tu belum lagi kes belah petang...angkut si abg teman pergi pejabat pos ambik parcel..dan3 tu juga la dia tido...terpaksa la dukung...dan yang paling best, kaunter pos laju dah bertukar tempat...gigih betul dukung si abg yang berat tu then jalan jauh...huhu...patah pinggang...semua orang tengok ein...errrkkk!!!

yang paling tak menahan, bila pakai cincin bermata....teeeeeeeeeetttt...itu pemberian bos la...tak pakai kang, dia kecik hati...hari tu tak pakai pun dia dah tanya

haip3...bos ein perempuan la...chinese pun...dia memang ada bisnes barang kemas...emas china rasanya

tapi, lepas ni kalau pergi memana, taknak pakai dah...pakai time opis je...demi jaga hati dia...

ohh yea, next week if jadi akan ke hulu langat....ye HULU LANGAT....mr.N's hometown!!! aarrgghhhh, sawan jap....errr eeerrr, nak jumpa dia boleh tak??? 

paaanggg!!!!

sila jangan bermimpi di siang hari or malam hari...hurrmm...ok....tau, dia takkan nak jumpa ein..takpe la...ein doa je la..kalau ada rezeki, dapat tengok dia dari jauh pun takpe...ein akan ada kat hulu langat untuk 1 hari 1 malam...abah ade kem kat sana...

awak, tak salahkan kalau kita berjumpa atas dasar kawan?? lagi 3 hari je usia ein dgn dia nak 2 tahun...takpe la....dah jadi kenangan...jangan di kenang segala yang sedih....let it go slowly ok...

2 org kwn gapil on "jatuh saham sudaahh"

~ Le3n's diari ~ on Monday, April 18, 2011 1:34:00 PM said...

encemnye naka mama nie...lenkali ikut cikYa lagi yer...hikhikhik...

miszgarfien on Monday, April 18, 2011 10:42:00 PM said...

mokcik...

aarrgghh...sudah2....jgn ikut cikYa jln lagi...hbs saham cikYa ok...x blh nak usha2...gggrrr

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal