Thursday, April 7, 2011

ke laut sudaahh

diary miszgarfien


ini cerita basi dah...semalam punya kes...hehehe...

semalam, ein ada exam untuk sah jawatan..

toilet pun jadi la


nak kata susah tu tidak la...tapi bila orang tanya, jawapan ein hanya satu je

semua nya ke laut daahh

hahahahha....mana taknya..semua pesan baca bab cuti..sebab soalan tu memang femes..sekali macam hampeh aje ok...soalan keluar ciput je...adeeehh...banyak masuk bab tender dengan kewangan...ambik kau...mana ein tangging bab-bab tu...hampeh betul...

mana tidak nya, buku pekeliling petang sebelum hari exam baru dapat...tu pun bodek f29 suruh dia beli then pinjam...hahahha...tagging pun tak sangat..mana yang dan je...malam tu ein sempat gak buat jahat...salin note2 pekeliling then tampal dalam buku perintah am...hahaha

buku yang fotostate tak boleh buka time exam..cuma buku teks je yang boleh..tu yang menampal note dalam buku perintah am..nak selak buku pekeliling memang tak sempat la

muka kecewa tak dapat jawab

tunggu je la lagi 3 bulan untuk tahu keputusan nya...sama ada ein lulus or gagal...harap harapnya lulus la..taknak la repeat...



*lambatnya nak dapat mr.N
hope dapat la
ngeee


2 org kwn gapil on "ke laut sudaahh"

-telordibasuh- on Friday, April 08, 2011 9:23:00 PM said...

hehe...xpe ein hope berjaya..

miszgarfien on Friday, April 08, 2011 9:52:00 PM said...

-telurdibasuh-

hehehe...insyaallah...thanks ye

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal