Monday, April 4, 2011

diary miszgarfien

kebanyakkannya update blog pasal anugerah bintang popular (ABP)...maaf ler, ein bukan kategori itu...tak berminat langsung nak taip cerita pasal artis..biar pun orang cakap itu salah satu cara untuk tarik traffic..

siapa2 yang update pasal ABPBH, memang ein tak klik or baca pun..sorry to say la kan..lagipun ein dah tengok kat tv..dah tau siapa yang menang kan

ok, dah takmau cerita pasal ABPBH lagi...ni ein duk tengah serabut nak exam...seriusly, ein rasa blur sesangat..tak tahu ape yang ein baca..rasa minda ni kosong je la...cuak beb

masih ade berbaki sehari lagi..ein cuba buat yang terbaik..doa2 kan lah untuk ein ye


2 org kwn gapil on " "

Cik Aishah Zakaria on Tuesday, April 05, 2011 7:56:00 AM said...

yeay yea nak nek gaji....jgn lupo belanjo aku nnti aa...hahaha

miszgarfien on Tuesday, April 05, 2011 8:52:00 PM said...

aishah...
huhu..naik pun serupo mcm tak naik...adeeehh

 

salamesrabadie | bLog cik gApiL Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal